Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik.
Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik. - Foto: Stella Pictures.

Filip Lamprecht berättar om tuffa tiden med Peg under Let's Dance

Filip Lamprecht hade en tuff period under våren, trots att han vann Let's Dance. Nu berättar han om känslorna kring Peg Parnevik och näthatet.


Under våren medverkade Filip Lamprecht, 24, i Let's Dance och vann tillsammans danspartnern Linn Hegdal, 25. 

En tid som, bortsett från timmar av dans och träning, präglades av en tuff period med dåvarande flickvännen Peg Parnevik, 25. Nyheter24 har tidigare rapporterat om att paret gick i terapi tillsammans och att Peg mådde väldigt dåligt. 

Peg sa bland annat i sin podcast "Pillowtalk med Peg och Penny" att hon upplevde att Let's Dance-produktionen skämtade på hennes bekostnad. 

– De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, sa hon då i podden.

Filip och Linn vann Let's Dance 2021. Bildkälla: Stella Pictures.

Gjorde slut

Den tuffa perioden slutade med att Filip och Peg valde att gå skilda vägar. 

Och Peg har hittat kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Niklasson, 24, något som Nyheter24 tidigare rapporterat om. 

Filips ord om tuffa tiden

I en intervju i TV4 Nyhetsmorgon blickar Filip tillbaka på Let's Dance-tiden och säger att det var en fantastisk men krävande tid. 

– Det var jätteintensivt. Det blev mer och mer intensivt och mer press för varje vecka som gick, säger han. 

Filip minns även hur mycket näthat hans dåvarande flickvän Peg fick. 

– Det var ju en supertråkig period. Det hela började ju med att jag tackade ja till något som skulle vara väldigt glädjefyllt och roligt. Jag har inte haft ett superdriv för att hålla på med tv tidigare, men då kände jag att det var ett tillfälle där jag kunde få presentera mig och få använda mina ord och så fick folk tycka om mig eller inte, säger han och fortsätter:

– Och att det sen ledde till att det blev negativa, elaka kommentarer och mycket artiklar om min dåvarande partner, det var inte tanken över huvud taget. 

Bildkälla: Claudio Bresciani/TT.

"Det enda man kan göra är att finnas där"

Filip berättar att han personligen har lätt att ta distans från saker som skrivs om honom men att alla är olika och att vissa har svårt att hantera näthat. 

Han fortsätter förklara i Nyhetsmorgon att det enda han kunde göra var att stötta Peg under den perioden. 

Bildkälla: Johan Nilsson/TT.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!