Måndag 20 Sep
Stockholm

Penny Parnevik och Douglas Murray har sålt lägenheten

Penny
Penny och Douglas har sålt lägenheten. Foto: Instagram & Stella Pictures.

Penny Parnevik och Douglas Murray har sålt lägenheten på Östermalm. Nu berättar den 24-åriga tvåbarnsmamman var familjen ska bo medan de letar efter ett nytt hem.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Systrarna Penny Parnevik, 24, och Peg Parnevik, 25, delar med sig av sina liv på både Instagram, YouTube och i den gemensamma podden "Pillowtalk med Peg & Penny" som släpps varje vecka. 

Förra veckan styrde dock Peg ett avsnitt helt själv, där hon öppnade upp om sin ätstörning. En anledning till att Penny inte medverkade var att hon haft fullt upp med familjens flytt

Familjen Parnevik-Murray har nämligen sålt sin lägenhet på Östermalm. Douglas, 41, och Penny har bott i lägenheten med barnen Atticus, 2, och Pebble, sex månader. 

Dit går flyttlasset

Penny berättade däremot inte var familjen ska flytta härnäst. Men hon förklarade att familjen kommer bo hos Pennys föräldrar Mia och Jesper tills de hittar ett nytt permanent boende. 

Om det blir ännu en lyxig lägenhet i centrala Stockholm, eller en villa i närheten av naturen, återstår att se. Penny verkar vara kluven. 

”Update: Vi har sålt lägenheten. Vi bor i mamma och pappas hus tills vi hittar något nytt. Vi älskar det. Jag vill bo i stan men fan vad mysigt det är med promenader i naturen, ha familj nära, leka i lekparken, och tåg in till stan för förskolan”, skriver Penny på sin Instagram Story. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela