Lady Gaga
Lady Gagas hundrastare är nu hemlös. - Foto: Instagram & Jordan Strauss/TT.

Fansen rasar mot Lady Gaga – efter hundvaktens vädjan

Ryan Fischer blev skjuten i bröstet när han rastade Lady Gagas hundar i Los Angeles i februari. Idag är han hemlös och vädjar om pengar. Nu undrar fansen varför den förmögna världsstjärnan inte hjälper honom.


Det var i februari som världsstjärnan Lady Gagas hundrastare Ryan Fischer var på promenad med hundarna Koji, Gustavo och Miss Asia, som alla är av rasen Fransk bulldog. 

Plötsligt dök en vit bil upp, och männen i bilen sköt Fischer i bröstet och stal två av hundarna. Fischer fördes till sjukhus med allvarliga skador. 

Lady Gaga erbjöd snabbt efter händelsen 500 000 dollar, det vill säga cirka fyra miljoner kronor, för att få tillbaka hundarna – vilket hon fick. 

"För alltid en hjälte"  

Efter den traumatiska händelsen kallade Lady Gaga sin hundrastare för en hjälte. 

"Jag fortsätter älska dig Ryan Fischer, du riskerade ditt liv för att sloss för vår familj", skrev hon då på Instagram.

Ryan Fischer är hemlös och ber om hjälp

Nyheter24 rapporterade tidigare i veckan om att hundrastaren Ryan Fischer i dagsläget är hemlös. Detta efter att hans bil, som han tidigare bodde i, gått sönder. 

Han vädjar därför om pengar genom en insamling. 

"Utan fordon och bostad, och slut på sparpengar och donationer från generösa människor i min närhet, ber jag ödmjukt om er hjälp", skriver Fischer på Instagram.

Målsumman för insamlingen är drygt 350 000 kronor och i dagsläget har han fått in runt 246 600 kronor, enligt The List. Fischers mål med insamlingen är att kunna köpa en ny bil som han kan bo i. 

"Var i helvete är Gaga?"

Men nu ser Lady Gagas fans rött. De ställer sig nämligen frågan: Varför hjälper den förmögna superstjärnan inte Fischer, som hon tidigare kallat för hjälte? 

Ett fan skriver att det är vidrigt att Lady Gaga erbjöd en halv miljon dollar för att rädda sina hundar, men inte kan bidra till Fischer, som befinner sig i en ekonomiskt utsatt situation. 

"Var i helvete är Gaga? Hon borde köpa den här bilen, och även ge honom mer än en årslön. Mina åsikter kring henne har förändrats till det sämre", skriver ett fan, enligt The List. 

Ett annat fan skriver däremot att det borde finnas en anledning till att Gaga inte ger Fischer några pengar, något som fansen inte är medvetna om, skriver The List

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!