Lördag 16 Okt
Stockholm

Den summan fick Lovisa Worge av Bianca Ingrosso i bonus

Lovisa Worge
Hur mycket fick Lovisa Worge egentligen av Bianca?. Foto: Instagram/Stella Pictutes

Det var när Lovisa Worge fyllde år som Bianca Ingrosso gav henne en mycket generös present – nämligen en stor summa pengar. Skattade och klara. Men vad låg egentligen summan på?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den här veckan gästar Bianca Ingrosso podden "Två meter dumheter" som drivs av Rosanna Charles och Emilio Araya – och det bjuds minst sagt på smaskigheter. 

Gänget pratar bland annat om Bianca och pojkvännen Phillipe Cohens relation och det faktum att de flera gånger valt att göra slut. 

– Hur många gånger har ni gjort slut egentligen?, frågar Rosanna. 

– Åtta gånger, berättar Bianca. 

– Men ni är tillsammans nu eller? Det kanske är slut igen om en kvart då, säger Emilio. 

– Nej men nu är vi tillsammans, skrattar Bianca. 

Men någon som Bianca tycks ha en otroligt stadig och stabil relation med – det är hennes bästa vän och kollega Lovisa Worge, 24.

"Hon jobbar hårdare än någon annan", säger Bianca om Lovisa Worge. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Bianca har både i Wahlgrens värld och i sina vloggar berättat att hon är "besatt i Lovisa" till den gräns att hon pratar med sin psykolog om sin vän. 

Men Bianca passar även ofta på att credda sin vän för hennes hårda arbete. Detta passade hon på att nämna i "Två meter dumheter".

– Det finns ingen i branschen som arbetar så hårt som Lovisa. Du behöver aldrig be henne om någonting för hon har alltid redan gjort klart det man tänker på. Folk i drar i henne för de vet att hon är så duktig, berättar Bianca.

– Men du. Hon fick ju en bonus på sin födelsedag. Får man fråga hur mycket hon fick?, frågade Emilio. 

– Hon fick hundra tusen, skattat och klart. Men det förtjänade hon med tanke på hur hårt hon har jobbat, svarade Bianca. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela