"Det är ju bara en liten kopp som man häller i sitt te, det ska tydligen inte smaka något"
"Det är ju bara en liten kopp som man häller i sitt te, det ska tydligen inte smaka något" - Foto: Stella Pictures/Skärmavbild/Youtube

Bianca Ingrossos avslöjande: "Jag skulle kunna dricka mitt eget mensblod"

"Det är ju bara en liten kopp som man häller i sitt te, det ska tydligen inte smaka något", säger Bianca i sin senaste vlogg. För att råda bot på sin jobbiga mensvärk är hon till och med öppen till att provdricka sitt eget mensblod.


I förra veckan gick entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 26, ut med att hennes psykiska mående svajat rejält på senaste tiden.

Hon hade tidigare kopplat ihop det konstiga måendet med sin spiral, som hon misstänker inte fungerat som den ska.

Men i en vlogg berättade hon att hon börjat gå i tankarna att ångesten och panikkänslorna hon upplever skulle kunna ha med något att göra – nämligen PMDS.

– Jag ska faktiskt kolla upp det där för det finns tydligen tabletter man kan få så att man inte mår så himla, himla dåligt, säger Bianca Ingrosso i vloggen.

Foto: Skärmavbild/Youtube

Bianca Ingrosso: "Inom tantran kan du ju..."

I sin senaste vlogg sitter Bianca och assistenten Lovisa Worge, 24, i bilen och kommer ännu en gång in på ämnet mens.

Bianca Ingrosso berättar om några teorier i tantrans värld som hon hört ska kunna hjälpa mot svår mens och mensvärk.

– Inom tantran kan du ju minska din mens genom att bevara energier, till exempel genom att inte äta socker, inte äta koffein och inte träna, säger hon. 

Foto: Skärmavbild/Youtube

"Det ska tydligen inte smaka något"

Men det finns ytterligare ett knep som enligt teorierna ska ha en förmildrande effekt på mensen – och det är lite ovanligare än att avstå från socker och kaffe.

– Sen finns ju det här som stått i tidningar, att man kan dricka sitt mensblod. I haven't tried it, säger Bianca Ingrosso.

– Skulle du kunna göra det?, frågar Lovisa.

– Ja, det skulle jag absolut kunna tänka mig. Det är ju bara en liten kopp som man häller i sitt te, det ska tydligen inte smaka något. Jag skulle absolut kunna göra det bara för att testa om jag får mindre mens och mindre mensvärk, säger Bianca i vloggen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!