Söndag 24 Okt
Stockholm

Pernilla avslöjar sko-tabben – efter diskussionen i Wahlgrens Värld

"Ni som sett senaste avsnittet av Wahlgrens värld vet...!", skriver Pernilla på sin story
"Ni som sett senaste avsnittet av Wahlgrens värld vet...!", skriver Pernilla på sin story. Foto: Instagram/pernillawahlgren/Skärmavbild/Wahlgrens värld

I förra veckans avsnitt av "Wahlgrens värld" lånade Bianca ut ett par gympaskor till Pernilla, som hon bestämt lovade att lämna tillbaka. Men hur gick det egentligen?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den tionde säsongen av Wahlgrens värld har nyligen haft premiär och på ett par ynka veckor har vi redan fått ta del av både husförsäljningar, break ups och tatueringar. 

Trots programmets stora dos kärlek och humor så visas titt som tätt glimtar av kändisskapets baksidor. 

Det fick Bianca Ingrosso erfara i ett av säsongens första avsnitt när en främmande man gick till verbal attack mot henne. Mer om det kan du läsa här.

Tar tag i Biancas tvättberg

Men det avhandlas också en hel del mindre problem i programmet, som i förra veckans avsnitt när Bianca ska ta tag i sitt stora berg av tvätt, till exempel. 

Hon får hjälp av mamma Pernilla, som blir helt chockad när hon hör att Bianca inte tvättat sina kläder sedan hon och Phillipe Cohen gjorde slut.

– Jag måste ju förklara att jag har faktiskt tvättat underkläder och lakan och handdukar under den här perioden, tydliggör Bianca i avsnittet.

Foto: Skärmavbild/Wahlgrens värld
Foto: Skärmavbild/Wahlgrens värld

När de går igenom berget av kläder och prylar i hennes walk in closet greppar Pernilla tag i ett par gympaskor som står på en hylla, och frågar om hon får låna dem när hon ska spela padel.

Men Bianca är inte jätteintresserad av att låna ut skor till sin mamma – hon är nämligen ruggigt dålig på att lämna tillbaka saker hon lånar. 

– Jag vet ju att jag aldrig kommer få tillbaka de där, säger Bianca i avsnittet.

– Självklart ska du få tillbaka dem, svarar Pernilla bestämt.

Så gick det med skorna

Ja, men hur gick det med skorna då?

Av en bild på Pernillas instastory att döma verkar det som att Bianca hade rätt. 

Foto: Instagram/pernillawahlgren

Bilden, som hon lade upp när avsnittet av Wahlgrens värld sänts på tv, avslöjar att hon fortfarande har skorna hemma hos sig – och inte har lämnat tillbaka dem till Bianca, som utlovat.

"Oops, du hade visst rätt, Bianca", skriver Pernilla på Instagram och fortsätter:

"Ni som sett senaste avsnittet av Wahlgrens värld vet...!"

Kommentera
Kopiera länk
Dela