Söndag 24 Okt
Stockholm

Alice Stenlöfs tabbe under Biancas eventkväll: "Fick åka raka vägen hem"

"Sen låg jag i min säng och skakade resten av kvällen", säger Alice i sin senaste vlogg
"Sen låg jag i min säng och skakade resten av kvällen", säger Alice i sin senaste vlogg. Foto: Youtube

När Bianca Ingrosso skulle ha lanseringsevent för en ny klädkollektion var Alice Stenlöf en given gäst. Men den festliga fredagskvällen fick ett abrupt, och inte särskilt trevligt slut för Alice – som blev tvungen att åka hem.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under flera års tid var Bianca Ingrosso, 26, och Alice Stenlöf25, en solklar duo, som både umgicks- och poddade tillsammans. 

Två år, 88 avsnitt och en show i Globen hann tjejerna med innan de lade ner podden i augusti 2019. Sedan dess har Alice och Bianca inte gjort några större gemensamma projekt, men de umgås fortfarande regelbundet.

När Bianca Ingrosso bjöd in sina influencer-kollegor till ett event för att fira hennes senaste kollektion med Nelly var Alice Stenlöf därför en given gäst.

På plats var även Kenza Zouiten, Moa Mattson, Hanna Friberg och andra stora profiler.

Foto: Youtube

Alice fick en dålig idé

På videos från eventet kunde man se både värdinnan Bianca Ingrosso och många av gästerna skåla i drinkar och shots. Att det laddades upp för en riktig partyfredag – det rådde det inga tvivel om.

Men för Alice Stenlöf fick kvällen ett abrupt slut, och hon tvingades åka hem bra mycket tidigare än hon tänkt.

Från restaurangen där Bianca Ingrosso höll sitt event begav sig gänget till en bar. Där fick Alice en minst sagt dålig idé. 

– Jag, största, största tönten, blir lagom full. Absolut inte för full, jag blir sällan speciellt full om jag ska vara helt ärlig. Men vet ni vad jag gör? Jag tar en snus, säger Alice i sin senaste vlogg.

Foto: Youtube

Alice Stenlöf: "Jag kunde inte stå upp"

Drygt en minut efter att hon stoppat in snusen börjar det snurra i hennes huvud. Till slut stod hon inte ut längre.

– Jag kan säga att efter det så åkte jag raka vägen hem till min toalett och allt kom ut. Sen låg jag i min säng och skakade resten av kvällen. Det som skulle vara helgvlogg slutade i att jag inte filmade någonting, för jag kunde inte stå upp. Av en snus, säger Alice Stenlöf i sin senaste vlogg.

Hon avrundar med att uppmuntra sina följare att avstå från snus. Det må vara lite trendigt, men kan verkligen slå fel, menar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela