Alice Stenlöfs tabbe under Biancas eventkväll: "Fick åka raka vägen hem"

När Bianca Ingrosso skulle ha lanseringsevent för en ny klädkollektion var Alice Stenlöf en given gäst. Men den festliga fredagskvällen fick ett abrupt, och inte särskilt trevligt slut för Alice – som blev tvungen att åka hem.


Under flera års tid var Bianca Ingrosso, 26, och Alice Stenlöf25, en solklar duo, som både umgicks- och poddade tillsammans. 

Två år, 88 avsnitt och en show i Globen hann tjejerna med innan de lade ner podden i augusti 2019. Sedan dess har Alice och Bianca inte gjort några större gemensamma projekt, men de umgås fortfarande regelbundet.

Alice Stenlöf har lämnat landet.

Just nu befinner sig Alice Stenlöf på en långresa i Costa Rica för att sola, bada, surfa och slippa undan det svenska vintermörkret. 

I hennes vloggar från surforten Santa Teresa har ingen mindre än Linnea Widmark, Benjamin Ingrossos exflickvän, dykt upp. Hon lämnade Sverige efter uppbrottet – här kan du läsa mer om hur hennes liv ser ut idag.

Alice Stenlöf gick på Biancas event

Men ett tag innan avresan var Alice Stenlöf med på Bianca Ingrossos lanseringsevent med klädesmärket Nelly.

På plats var även Kenza Zouiten, Moa Mattson, Hanna Friberg och andra stora profiler.

Foto: Youtube

Alice fick en dålig idé

På videos från eventet kunde man se både värdinnan Bianca Ingrosso och många av gästerna skåla i drinkar och shots. Att det laddades upp för en riktig partyfredag – det rådde det inga tvivel om.

Men för Alice Stenlöf fick kvällen ett abrupt slut, och hon tvingades åka hem bra mycket tidigare än hon tänkt.

Från restaurangen där Bianca Ingrosso höll sitt event begav sig gänget till en bar. Där fick Alice en minst sagt dålig idé. 

– Jag, största, största tönten, blir lagom full. Absolut inte för full, jag blir sällan speciellt full om jag ska vara helt ärlig. Men vet ni vad jag gör? Jag tar en snus, säger Alice i sin senaste vlogg.

Foto: Youtube

Alice Stenlöf: "Jag kunde inte stå upp"

Drygt en minut efter att hon stoppat in snusen börjar det snurra i hennes huvud. Till slut stod hon inte ut längre.

– Jag kan säga att efter det så åkte jag raka vägen hem till min toalett och allt kom ut. Sen låg jag i min säng och skakade resten av kvällen. Det som skulle vara helgvlogg slutade i att jag inte filmade någonting, för jag kunde inte stå upp. Av en snus, säger Alice Stenlöf i sin senaste vlogg.

Hon avrundar med att uppmuntra sina följare att avstå från snus. Det må vara lite trendigt, men kan verkligen slå fel, menar hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.