Julia Höjner, 24, började jobba som Bianca Ingrossos assistent i januari i år
Julia Höjner, 24, började jobba som Bianca Ingrossos assistent i januari i år - Foto: Youtube/Instagram/juliahojner

Biancas vlogg får fansen att undra: "Varför är assistenten Julia aldrig med?"

När Bianca åkte iväg till Marbella reagerade följarna på att Lovisa Worge var med, men inte den mer nyanställda assistenten Julia. Spekulationerna om varför satte genast igång.


Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso befann sig under hösten på en härlig, lyxig semester i Marbella tillsammans med assistenten Lovisa Worge, Moa Mattsson, Alice Stenlöf och hennes assistent Lucas Armando Feola.

Under resan hann de med både drinkar vid poolen och lyxiga restaurangbesök – men i en vlogg var hon noga med att betona att det var en jobbresa gänget var iväg på.

Foto: Youtube

Efter att de ätit frukost tillsammans på Boho Club i Marbella förklarade Bianca vad det är alla sysslade med under resan.

– Vi alla fyra har faktiskt jobbat under hela frukosten, jag tror inte vi har sagt ett ord till varandra. Jag har suttit och svarat på massa dm:s om kollektionen, Lucas har suttit med schema och projektledning för Alice, Lovisa har suttit och skickat över alla hennes paid ads-klipp och Moa har suttit, eftersom hon släpper en kollektion med Nakd om två dagar, och jobbat med det, säger Bianca Ingrosso i vloggen.

Lovisa är både Bianca Ingrossos vän och assistent

Att Lovisa var med Bianca Ingrosso på jobbresan är det nog ingen som blev förvånad över. 

Foto: Youtube

Duon har arbetat tillsammans i flera år, och med åren har Lovisa gått från att bara vara hennes assistent till en väldigt nära vän.

Men när Lovisa bestämde sig för att börja plugga tidigare i början av 2021 anställdes ytterligare en assistent i bolaget – ingen mindre än Julia Höjner, 24.

Bianca Ingrossos följare blir fundersamma

Följarna reagerade därför på att Julia varken var med på jobbresan i Marbella, eller så mycket annat för den delen.

"Varför är den nya assistenten Julia aldrig med på nåt typ?", undrade en tittare i kommentarsfältet på Biancas vlogg.

Andra följare började snabbt spekulera i vad det hela kunde bero på. 

"Julia är inte anställd av Caia", gissar en följare.

"Lovisa är hela paketet. Assistent, familj, bästa kompis, livspartner mm. Julia är en anställd på Caia och avlastar Lovisa", skriver en annan.

Bianca Ingrosso har fortfarande inte kommenterat följarnas spekulationer.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.