- Foto: Stella Pictures/Instagram/pernillawahlgren

Christian Bauer rörd till tårar på Pernillas show: "Det här är så stort"

I helgen fick Christian Bauer äntligen se sin kärlek Pernilla Wahlgren uppträda på scen, efter en lång turnépaus med anledning av pandemin. Och det blev en minst sagt känslosam kväll för Christian, som hade svårt att hålla tillbaka tårarna.


Att Pernilla Wahlgren är kär, det är det nog få som har missat. 

Sedan hon och pojkvännen Christian Bauer började dejta tidigare i våras har paret varit nästintill oskiljaktiga.

Under sommaren har det nyförälskade paret rest till både Marbella och Palma – och nu kliver de in i deras första gemensamma höst som ett par.

Föräldrarna och kärleken i publiken

Pernilla turnerar normalt sett landet runt med sin scenshow "Hybris", men sedan pandemins utbrott har showandet satts på paus. 

Christian Bauer har därför inte kunnat se sin käresta uppträda – tills nu.

Ja, för i helgen var det dags för en efterlängtad nypremiär av Pernillas show och i publiken satt både föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren, och kärleken Christian.

Christian Bauer: "Tårögd och rörd"

Och trots att Hybris är en humorföreställning så var det svårt för Christian Bauer att hålla tillbaka tårarna. Faktum är att han kände sig berörd redan innan showens början.

Foto: Instagram/pernillawahlgren

Han lade upp ett klipp på sin Instagramstory där han förklarade sina känslor strax innan föreställningen skulle börja.

– Ja, det här är så stort. Där är hon, min älskling. Tårögd och rörd redan innan, och lite nervös. Jag vet inte varför jag är det, men det är fantastiskt, säger Christian i klippet.

I det senaste avsnittet av Pernillas podcast "Wahlgren och Wistam" bekräftar hon att Christian minsann känt sig väldigt tagen efter showen och alla intryck han fått. 

Hör Christians känslosamma hyllning i videospelaren ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.