Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf
Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf - Foto: Stella Pictures

Så mycket pengar tjänar Lance Hedman Graaf

Blott 21 år gammal har Lance Hedman Graaf många strängar på sin lyra. Men märks framgångarna på kontot? Det tog Nyheter24 reda på!


Som son till Magdalena Graaf, 46, och den tidigare fotbollsstjärnan Magnus Hedman, 48, har Lance Hedman Graaf, 21, befunnit sig i rampljuset ända sedan födseln.

Just nu satsar Lance stenhårt på en karriär inom musiken, men för drygt två veckor sedan skapade han rubriker av helt andra anledningar. 

Lance Hedman Graaf kom ut som alkoholist

Då gick han nämligen ut med ett ärligt inlägg på Instagram där han berättade att han är alkoholist.

"Jag har använt olika substanser för att kunna leva med mig själv och klara av dagen, det har nästan i hela mitt liv varit mitt sätt att hantera mina känslor", skrev Lance i inlägget – som fick stor spridning på sociala medier.

I samma veva meddelade Lance Hedman Graaf att han är en av deltagarna i det nya programmet "Behandlingen". Mer om det kan du läsa här.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Så mycket pengar tjänar Lance Hedman Graaf

Ja, Lance har många strängar på sin lyra. Men hur går det på den ekonomiska fronten? Det tog Nyheter24 reda på!

Och det går absolut inte dåligt för 21-åringen. Under inkomståret 2020 hade Lance Hedman Graaf en fastställd förvärvsinkomst på 334 200 kronor.

Fördelat lika på årets tolv månader ger det honom en månadslön på 27 850 kronor. 

Lance Hedman Graaf driver aktiebolag

Tidigare i år registrerade han även aktiebolaget "Lancelot Music AB", som bedriver producerande och framförande artistisk verksamhet.

Eftersom bolaget varit aktivt i mindre än ett år har de inte hunnit redovisa något bokslut. Det återstår alltså att se hur det går för Lance Hedman Graaf på bolagsfronten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.