"Tanken är att flytta in nästa sommar", säger Bianca i sin senaste vlogg
"Tanken är att flytta in nästa sommar", säger Bianca i sin senaste vlogg - Foto: Stella Pictures/Youtube

Biancas första ord om nya lägenheten: "300 kvadratmeter stor"

Bianca Ingrosso har köpt sin drömlägenhet och den är allt hon nånsin kunnat drömma om. I en ny vlogg berättar hon för första gången om lägenheten, var den ligger och vad som ska fixas i den innan hon flyttar in.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

I början av förra veckan lade influensern, entreprenören och Talang-jurymedlemmen Bianca Ingrosso ut ett något kryptiskt inlägg på Instagram. 

Hon gjorde klart för följarna att något riktigt stort och kul inträffat, men var sparsam med alla detaljer. 

Under onsdagen gick hon äntligen ut med  he en post på sin story där hon lät följarna gissa vad som hänt. 

Det dröjde inte länge innan en person gissade rätt, och då gick Bianca ut med den stora nyheten – hon hade köpt sin första gemensamma lägenhet. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

"I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet. Den är bokstavligen allt jag drömt om och lite till. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där", skriver Bianca på Instagram.

Nu väntar en lång väntan för Bianca Ingrosso

Under söndagen publicerade Bianca Ingrosso en vlogg där hon gav de nyfikna följarna lite smaskig information om den nya lyan. 

I den berättar hon att allt gick väldigt snabbt från det att hon såg lägenhetsannonsen till det faktiska köpet. 

Nu väntar ett halvårs väntan innan hon kan flytta in.

– Det är tillträde om sex månader och jag ska renovera om lite, inte mycket för den är redan helt otrolig i sig, säger Bianca i vloggen.

Foto: Youtube

Bianca Ingrosso: "Den är 300 kvadratmeter"

Hon är sparsam med detaljer kring hur mycket lägenheten kostade och exakt var den ligger – men det råder inga tvivel om att hon blir kvar på Östermalm.

– Den har den perfekta planlösningen, den ligger jättenära där jag bor nu, det är högt i tak, det är fönster överallt, säger Bianca i vloggen och fortsätter: 

– Den är 300 kvadratmeter stor, den har fyra sovrum, jättestora ytor, den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Den är allt jag nånsin kunnat drömma om. Tanken är att flytta in nästa sommar efter lite renovering, jag ska flytta köket och göra om lite badrum och så vidare.

/