Söndag 28 Nov
Stockholm

Här övar Pernilla Wahlgren inför sexet med Christian Bauer

Christian Bauer och Pernilla laddar inför lite wonki donk donk.
Christian Bauer och Pernilla laddar inför lite wonki donk donk. Foto: discovery+

Det är i Wahlgrens värld som tittarna i år får se hela Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers kärleksresa – från att de gick på första dejt – tills de blev tillsammans.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Livet rullar sannerligen på för Pernilla Wahlgren, 53. Hon är upp över öronen förälskad i sin nya flamma Christian Bauer, 55, och håller i skrivande stund på att bygga sitt drömboende i ute i Nacka. Hon har visat upp hintar om hur huset kommer att se ut och det ser minst sagt lyxigt ut. Huset kommer att ha flera våningar, en stor pool och sjöutsikt. 

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: discovery+

Pernilla är även aktuell med den tionde säsongen av Wahlgrens värld där tittarna ännu ett år får följa med på familjen Wahlgren/Ingrossos upptåg i sin vardag. 

En sak som fått mycket fokus denna säsong är att Pernilla och Bauer börjat dejta. Hon frågar alla sina vänner om tips och tricks för att hålla kvar Bauer på kroken. Och i detta avsnitt har det blivit dags för dejten där man eventuellt tar relationen till nya nivåer...

– Vi har inte ens pussats ännu. Jag är så rädd för att det ska bli stelt. Jag kan inte se framför mig hur jag ska kunna ha intimt umgänge med en... människa, säger Pernilla. 

– Nemen ligg bara. Tänk alla djurarter där ute i naturen under våren, alla ligger, svarar vännen Sofia Wistam. 

– Men hur gör man när man sitter i soffan. Hur går det från samtal till att man börjar hålla på. Och vad gör man sen, är man kvar i soffan eller börjar man röra sig upp till sovrummet, nej men gud det här är en sån jobbig prosidur, säger Pernilla. 

Pernilla och Sofia har lite genomgång inför den intima kvällen med Bauer. Bildkälla: discovery+

Tillslut väljer Sofia att lägga sig bredvid Pernilla för att öva lite på hur det kommer att kunna se ut. 

– Men tänk dig att ni ligger så här. Så kan handen ligga lite så här. Och precis här är min snopp, säger Sofia samtidigt som Pernilla börjar att gapskratta. 

– Sedan så känner man av lite hur stämningen är och det hela sker väldigt naturligt, tillägger Sofia. 

– Jo men jag börjar nog känna det här lite nu. Så kanske man kan ta tag i huvudet så här. Ja, ja ja nu förstår jag! Jag börjar bli redo, det är bra att öva, nu vet jag lite mer hur jag går till väga. 

– Ja, vi är däggdjur. Det är bara att ligga, säger Sofia. 

Se det roliga klippet i spelaren ovan. 

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela