Söndag 28 Nov
Stockholm

Denise Desmond: "Insåg att jag är bisexuell när jag såg svenska Idolstjärnan"

Denise Desmond berättar för sina följare att hon insåg att hon var bisexuell när hon fick syn på en känd, svensk Idoldeltagare.
Denise Desmond berättar för sina följare att hon insåg att hon var bisexuell när hon fick syn på en känd, svensk Idoldeltagare. Foto:

Det är på sin Instagram som Denise Desmond håller en frågestund där hon diskuterar allt mellan himmel och jord. Då fick hon bland annat frågan om när hon insåg att hon är bisexuell.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Denise Desmond slog ned med dunder och brak när hon 2017 klev in som en av singeltjejerna i Temptation Island. Singeltjejernas "uppgift" var att dejta de upptagna killarna inne i lyxhuset på paradisön de då befann sig på. 

Och en kille slog det gnistor med. Nämligen Oliver Hunt, som då var i en relation med Kristina Brorsson

Det hela slutade med att Oliver och Kristina gjorde slut och Denise och Oliver blev tillsammans. Inte långt senare fick de dottern Leona

Denise var en av singeltjejerna i Temptation Island. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Men kärlekssagan tog slut och paret valde att gå i sär. Idag har Oliver hittat kärleken i Antonija Mandir medan Denise lever singellivets glada dagar. Hon har dock erkänt att hon för tillfället  träffar någon. 

Denise: "Då insåg jag att jag är bi"

Denise Desmond uppdaterar flitigt sina följare om hur livet rullar på och detta gör hon ofta genom att hålla frågestunder på sin Instagram.

Hon har tidigare kommit ut som bisexuell och i veckan var det en följare som undrade när det var hon insåg vilken sexuell läggning hon har. Och det hela sjönk in på riktigt när hon fick se en viss person i programmet Idol.

– Jag vet inte exakt, det enda jag kommer ihåg är att det var när jag såg Moa Lignell från Idol 2014 tror jag det var. Då kände jag bara "ok, då vet jag haha", svarar Denise. 

Moa stegade som 16-åring in i svenska Idol 2014 och knockade juryn totalt med sin audition där hon framförde en egenskriven låt.

Här kan du se hennes otroliga audition. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela