Denise Desmond berättar för sina följare att hon insåg att hon var bisexuell när hon fick syn på en känd, svensk Idoldeltagare.
Denise Desmond berättar för sina följare att hon insåg att hon var bisexuell när hon fick syn på en känd, svensk Idoldeltagare.

Denise Desmond: "Insåg att jag är bisexuell när jag såg svenska Idolstjärnan"

Det är på sin Instagram som Denise Desmond håller en frågestund där hon diskuterar allt mellan himmel och jord. Då fick hon bland annat frågan om när hon insåg att hon är bisexuell.


Denise Desmond slog ned med dunder och brak när hon 2017 klev in som en av singeltjejerna i Temptation Island. Singeltjejernas "uppgift" var att dejta de upptagna killarna inne i lyxhuset på paradisön de då befann sig på. 

Och en kille slog det gnistor med. Nämligen Oliver Hunt, som då var i en relation med Kristina Brorsson

Det hela slutade med att Oliver och Kristina gjorde slut och Denise och Oliver blev tillsammans. Inte långt senare fick de dottern Leona

Denise var en av singeltjejerna i Temptation Island. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Men kärlekssagan tog slut och paret valde att gå i sär. Idag har Oliver hittat kärleken i Antonija Mandir medan Denise lever singellivets glada dagar. Hon har dock erkänt att hon för tillfället  träffar någon. 

Denise: "Då insåg jag att jag är bi"

Denise Desmond uppdaterar flitigt sina följare om hur livet rullar på och detta gör hon ofta genom att hålla frågestunder på sin Instagram.

Hon har tidigare kommit ut som bisexuell och i veckan var det en följare som undrade när det var hon insåg vilken sexuell läggning hon har. Och det hela sjönk in på riktigt när hon fick se en viss person i programmet Idol.

– Jag vet inte exakt, det enda jag kommer ihåg är att det var när jag såg Moa Lignell från Idol 2014 tror jag det var. Då kände jag bara "ok, då vet jag haha", svarar Denise. 

Moa stegade som 16-åring in i svenska Idol 2014 och knockade juryn totalt med sin audition där hon framförde en egenskriven låt.

Här kan du se hennes otroliga audition. 

Denise bor idag tillsammans med en ny pojkvän.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.