Torsdag 9 Dec
Stockholm

Bianca Ingrossos ärliga ord: "Jag är livrädd för att få barn"

"Jag förstår inte er som har barn", säger Bianca på sin story
"Jag förstår inte er som har barn", säger Bianca på sin story. Foto: Stella Pictures/Instagram/biancaingrosso

Att jonglera föräldralivet med jobb, hundar och den egna morgonrutinen i framtiden kommer bli svårt – konstaterar Bianca Ingrosso på Instagram. Faktum är att tanken på barn bara gör henne riktigt stressad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är fullt ös för Bianca Ingrosso, 26, som inom loppet av ett par veckor hunnit byta kontor med Caia, köpt sin drömlägenhet och spelat in nästa säsong av underhållningsprogrammet "Talang". 

Men ibland blir det för mycket även för Bianca, trots att hon själv lever ett hektiskt liv med många bollar i luften. Just nu är hon inne i en väldigt hektisk period där hon känner sig lite extra känslig. 

Bianca Ingrosso: "Jag förstår inte er med barn"

Det har fått Bianca att fundera på hur hon ska hantera en liknande period i framtiden, när hon dessutom har barn. 

På sin Instagram berättar hon ärligt att hon inte vet hur hon ska få ihop det.

– För mig är det skitviktigt att få min egentid på morgonen. Jag förstår inte ni med barn, jag har sån respekt för er och att ni inte får någon egen morgonrutin. Alltså, det är rakt på människor som gnäller och skriker, och att ni ska halva stan runt för att släppa av barn och så vidare innan ni ska till jobbet, säger Bianca Ingrosso på sin Instastory och fortsätter:

– Jag fattar inte hur ni hinner, jag fattar inte. Jag är livrädd för att få barn nu för att jag får inte ihop det på mornarna, och jag är själv.

Foto: Instagram/biancaingrosso

Så skulle Biancas liv ändras som förälder

Bianca, som är ute och promenerar sina hundar medan hon pratar till följarna, berättar att hon ofta känner sig lyckligt lottad som kan krascha i soffan efter en lång och tuff arbetsdag.

Som förälder förstår hon att saker och ting kommer se väldigt annorlunda ut.

– Men efter jobbet drar ju erat andra jobb igång. Det är hämtning och lämning och fotboll och dans och det enda efter det andra. Det ska lagas mat och göras läxor, nej, jag förstår inte, säger Bianca Ingrosso på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela