Stockholm

Följarnas oro: Vad har hänt med Erika Persson?

Erika Persson
Vad har hänt med Erika Persson?. Foto: who_is_erikapersson/Instagram

Erika Persson har under de senaste åren varit väldigt aktiv på sina sociala medier. Men nu har hon inte lagt ut någonting sen i juli.


Gunilla Persson, 62, är konstant ett namn på svenska folkets läppar och håller sig i rampljuset både på tv och på sociala medier. Men någon som klivit upp på tronen över mest engagerande på Instagram är ingen mindre än Gunillas dotter Erika Persson, 19 vars konton vuxit sig stora på både Instagram och TikTok. 

Flera gånger har Erika hamnat i dust med sina följare då många anklagar henne för att photoshopa sina bilder samt kommentarer hennes kropp.

"Jag är så trött på er alla", skrev Erika till denna bild. Bildkälla: Erika Persson Instagram

Det hela har flera gånger fått droppen att rinna över för Erika som då sagt åt sina följare på skarpen. 

"Varför är ni alla så besatta? Hitta en ny hobby och ge er själva lite kärlek under tiden ni gör det", skrev hon i ett tidigare inlägg.

Hon har även publicerat även ett album med videos där hon filmar sig själv för att bevisa att hon inte använder sig av photoshop. 

Men den intensiva kommunikationen mellan Erika och hennes Instagramföljare har för tillfället stannat av. 

Anledningen? 

Hon har inte lagt upp någonting på sin Instagram sedan 19 juli. Samtidigt har hennes TikTok inte uppdaterats sedan den 18 augusti. 


I samma veva bytte Erika även Instagram-namn till "who is erika persson?" och använder tilltalsnamnet "Elva" på sig själv. 

På en av hennes senast upplagda bilder visade följarna sin oro och i kommentarsfältet var det flera som frågade hur det var med henne. 

Erikas följare visade sin oro. Bildkälla: who_is_erikapersson/Instagram


Varför Erika plötsligt blivit passiv på sina sociala medier samtidigt som hon bytt namn är ingenting hon själv pratat om. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.