Lördag 27 Nov
Stockholm

Therése Lindgrens viktigaste knep: "Så blir jag av med söndagsångest"

Therése Lindgren, 34, har en miljon prenumeranter på Youtube
Therése Lindgren, 34, har en miljon prenumeranter på Youtube. Foto: Alexander Larsson Vierth/TT

Therése Lindgren är en av våra absolut mest omtyckta influensers. När hon tar helg står hämtmat, hundpromenader och en särskild, riktigt läskig serie på schemat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
I “Äntligen helg” blir du guidad genom kända personers härligaste helgrutiner. Vad äter de helst en fredagskväll, vilken serie är deras absolut favorit och hur laddar de upp inför en ny vecka? Det har vi svar på!

Therése Lindgren, 34, är en av våra absolut största influensers, med en miljon följare vardera på Instagram och Youtube.

I hennes kanaler får tittarna följa med på allt ifrån långa hundpromenader och smink, till psykisk ohälsa och kärleksproblem.

Men vad hon hittar på när arbetsveckan är slut och det är dags att gå på helg – har du koll på det? Nyheter24 har svaret!

Det är fredag och du stänger igen datorn efter en lång arbetsvecka. Vilken låt sätter du på och varför


Jag älskar att lyssna på ljudböcker, en som jag lyssnar på just nu är Stephen Hawkings “Korta svar på stora frågor”.

Hur ser din ultimata fredagskväll ut? Vad äter och dricker du helst till middag? 

Jag stänger igen datorn, sätter telefonen på ljudlös och bara njuter av en ledig kväll tillsammans med Anders och våra hundar Rasmus och Ronja. På kvällen beställer vi hem pizza och Cola light och bara njuter av en ledig kväll.

Det är lördag och dags för helgfrukost. Vad får under inga omständigheter saknas? 

Amerikanska pannkakor med massa söta bär och vegansk sirap är ett absolut måste. Likaså älskar jag att starta dagen med en stor kopp rykande färskt kaffe. Hembakat bröd och massa olika härliga veganska pålägg är också ett måste på frukostbordet.

Du städar av frukostbordet och gör dig i ordning för en ledig lördag. Vad hittar du på? 


Jag och Anders älskar att vara ute i naturen. Vi packar ner en matsäck, tar med Ronja och Rasmus och beger oss ut på en långpromenad i skogen för att bara njuta av dagen som den kommer. På kvällen kryper vi ner i soffan framför en riktigt bra film eller någon av alla tv-serier som vi börjat följa. Just nu tittar vi (som alla andra) på Squid game, den är så sjuk, men också sjukt bra!

Det är söndag och helkväll i soffan. Vad tittar du på? 

Vi brukar kolla igenom urvalet av nya dokumentärer som dykt upp på SVT Play. Jag och Anders brukar titta på Politikbyrån, Dokument Utifrån och Uppdrag Granskning.

Vad snacksar du på? 

Jag verkligen älskar OLWs nya veganska ostbågar! Jag har verkligen saknat ostbågar sedan jag blev vegan, men de här är allt jag önskat och lite till. Skulle lätt kunna klämma en påse själv.

Söndagar är en dag många förknippar med stress eller ångest. Vad är ditt bästa recept för att ladda upp inför veckan som kommer?


Jag brukar försöka ta dagen som den kommer. Jag sover ut ordentligt och går inte upp förrän jag känner mig utvilad, därefter blir det långfrukost med Anders samt en långpromenad med Rasmus och Ronja. Hinner jag så försöker jag komma i ordning med allt, som att slänga in en eller två maskiner tvätt och sätta igång min robotdammsugare. Det sköter ju sig självt, men är så skönt att ha gjort. 

På eftermiddagen tar jag gärna ett långt bad samtidigt som jag lyssnar på någon riktigt bra podd eller ser ett avsnitt av mig favoritserie samtidigt som jag lägger en ansiktsmask samt låter håret få lite kärlek från Indy Beautys egen reparerande och återfuktande hårinpackning. 

 Sen går jag gärna runt och myser i morgonrocken fram till hundarna ska ut, då byter jag om till ett mysigt mjukisset och njuter av att hänga med dem på kvällsrundan. Innan det är dags att släcka lampan så tar jag med täcket till soffan och titta på en grym dokumentär för att avrunda dagen med. En riktigt härlig söndag!

Kommentera
Kopiera länk
Dela