Denise Desmond svarar på frågan om Oliver Hunt: "Hur ofta?"

Det var nyligen som Denise Desmond höll en frågestund på sin Instagram där hon bland annat diskuterade livspussel, träning, sexualitet och sitt ex Oliver Hunt.


Denise Desmond slog ned med dunder och brak när hon 2017 klev in som en av singeltjejerna i Temptation Island. Singeltjejernas "uppgift" var att dejta de upptagna killarna inne i lyxhuset på paradisön de då befann sig på. 

Och en kille slog det gnistor med. Nämligen Oliver Hunt, som då var i en relation med Kristina Brorsson

Det hela slutade med att Oliver och Kristina gjorde slut och Denise och Oliver blev tillsammans. Inte långt senare fick de dottern Leona

Denise Desmond. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Och idag rullar livet på för Denise. 

Hon håller flitigt sina följare uppdaterade om livets alla skeenden och nyligen avslöjade hon bland annat att hon träffar någon "lite mer seriöst". Hon berättade även mer om när det var hon insåg att hon är bisexuell. Och det var nämligen när hon fick syn på en viss Idoldeltagare på tv.

– Det enda jag kommer ihåg är att det var när jag såg Moa Lignell från Idol 2014 tror jag det var. Då kände jag bara "ok, då vet jag haha", svarade hon då. 

En annan sak som följarna undrade över var hur ofta Oliver Hunt träffar profilernas gemensamma dotter Leona. 

Denise Desmond engagerar sina följare med sina frågestunder. Bildkälla:denisedesmons/Instagram

Och enligt Denise så är Leona hos sin pappa varannan helg. 

Tidigare har Denise skrivit ut till sina följare att det hela inte fungerat så bra. Men nu verkar det hela ha löst sig på ett bättre sätt. 

Denise har tidigare skrivit ut att hon haft det kämpigt. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Kritiserades av Bianca Ingrosso

Det inte alla minns är att Bianca Ingrosso varit med i det drama som ägde rum i början när Denise och Oliver började träffas. Detta då Bianca hade följt Temptation Island och ansåg att Oliver skött uppbrottet från hans ex Kristina (som han lämnade för Denise) på ett icke snyggt sätt. 

När Oliver gick ut med att han och Denise var ett par lämnade därför Bianca en syrlig kommentar i hans kommentarsfält på Instagram. 

Oliver hittade kärleken i Denise och valde därför att lämna sin dåvarande relation 2017. Bildkälla: discovery+


Bianca valde att lägga en kommentar i Olivers kommentarsfält. Bildkälla: Instagram

Oliver har än idag inte kommenterat det hela. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!