Stockholm

Nu ska Josie göra ett nytt skönhetsingrepp: "Säg inte åt mig att träna"

"Vi ska bara suga ut allt", säger Josie på Instagram
"Vi ska bara suga ut allt", säger Josie på Instagram. Foto: Pressbild/TV3/Instagram

Paradise Hotel-drottningen Josie Capllonch befinner sig just nu i Turkiet för att göra en ny skönhetsoperation. Samma ingrepp har hon tidigare lovat sig själv att aldrig göra om.


Läs mer

Josie Capllonch, 33, kom in med dunder och brak i skandalsäsongen av Paradise Hotel 2019. Redan säsongen därpå var hon tillbaka i rutan – men sedan dess har det varit relativt tyst från realitystjärnan. 

I sitt förra Paradise Hotel-intro berättade Josie att hon är beroende av plastikoperationer. Vid det laget hade hon opererat brösten två gånger, gjort ett brazilian buttlift och lagt in fillers i läppar, käkar och kindben. Sammanlagt har hon spenderat flera hundra tusen på operationerna. Detta skrev bland annat Daily Mail om.

Josie: "Skulle aldrig göra det igen"

När hon senare gästade "Intimt med Björken" med Martin Björk berättade Josie att resultatet från hennes brazilian buttlift, "BBL", försvunnit.

– Man fettsuger sig överallt så sprutar man in det i rumpan. Men nu har det ju försvunnit då jag älskar att träna. Så det var ju åt helvete onödigt. Det gör jävligt ont så jag skulle aldrig göra det igen, sa Josie och fortsätter:

– Fettceller kan flytta sig så nu känns det som att allt mitt fett sätter sig på armarna så jag får dallerarmar.

Foto: Instagram/josiecapllonch

Nu ska Josie göra operationen på nytt

Men på senare dagar verkar PH-stjärnan ha ändrat sig, för just nu befinner hon sig i Turkiet för att göra ett nytt, korrigerande BBL.

"Jag har fortfarande en del önskat fett och en lite konstig form från mitt förra (brazilian buttlift reds. anm.). Vi ska bara suga ut allt", säger Josie på sin Instagram.

Josie Capllonch: "Säg inte åt mig att träna"

Det verkar som att PH-stjärnan fått en del kritik för att hon opererar sig istället för att göra önskvärda kroppsförändringar på naturlig väg, genom träning. Till de har hon ett tydligt meddelande:

"Och säg inte åt mig att träna, för inte många tränar så mycket som jag gör. Det finns en del fett som bara inte vill försvinna. Så ja, jag är superexalterad", säger Josie på sin story.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.