I förra veckan flyttade Caia Cosmetics in i deras nya kontor
I förra veckan flyttade Caia Cosmetics in i deras nya kontor - Foto: Instagram/Biancaingrosso/Youtube

Den sjuka summan – så mycket kostar den rosa soffan på Caia-kontoret

"De var inte billiga", säger Bianca Ingrosso kryptiskt om Caias nya kontorssoffor. Nyheter24 har tagit reda på vad de rosa nytillskotten gick loss på.


I slutet på oktober 2021 slog portarna till Caia Cosmetics nya kontor upp. Bianca Ingrosso var inte sen med att dela med sig av de imponerande lokalerna på Instagram – och visst ser det både pampigt och lyxigt ut.

Har du missat bilderna på det nya kontoret? Här kan du läsa mer om det.

Bianca Ingrosso: "Den här soffan eller ingen"

Kort senare laddade Bianca Ingrosso upp en vlogg där hon guidar följarna genom Caia-kontoret, rum för rum.

Förutom färgkoordinerade mötesrum, ett Youtube-rum och en egen studio har kontoret också en väldigt pampig entré. I centrum står två rosa soffor, som Bianca Ingrosso verkar lite extra nöjd med.

– Den här soffan såg vi och ba "det är den här soffan eller ingen". Den var inte billig, säger hon i vloggen och fortsätter:

– Den som fläckar ner den här soffan, jag svär på allt. Alltså, det kommer vara jag, jag vet ju det, men jag kommer självmant strypa den personen tills den nästan tuppar av.

Foto: Skärmavbild/Youtube

Här är Caia-soffan

Man blir ju självklart nyfiken på vad de nyinköpta sofforna gick loss på – och det har Nyheter24 tagit reda på.

Efter lite detektivarbete drar vi slutsatsen att det är två soffor av modellen "Osaka" som tagit plats på Caia. Designern är fransmannen Pierre Paulin, vars soffor också älskas av världsstjärnor som Frank Ocean och Kanye West. 

Så mycket kostar Caias rosa soffor

Hos återförsäljaren "Artemest" kostar en Osaka-soffa 6 530 euro, motsvarande strax under 65 000 svenska kronor. Caia-kontoret har två stycken, vilket dubblerar kostnaden till omkring 130 000 kronor.

Foto: Artemest
Foto: Artemest

Tillverkas i Italien

Utöver det så tillkommer fraktkostnader från Italien, där sofforna tillverkas, till Sverige på strax över 3 000 kronor. Om den kostnaden dubbleras när man beställer två soffor framgår inte på hemsidan.

Närmare 140 000 lakan gissar vi att Caia Cosmetics fick punga upp för entré-sofforna, med andra ord. 

Hos återförsäljaren finns bara prisuppgifter på Osaka-soffan i blått och rött. Caias soffor är tillverkade i ett rosa tyg – och huruvida det förändrar priset har vår uträkning inte tagit hänsyn till.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!