Tisdag 24 Maj
Stockholm

Pernillas romantiska natt med exet blev ett fiasko: "Jag var SÅ arg"

Pernilla Wahlgren bokade en hotellnatt med sin expojkvän där allt gick fel
Pernilla Wahlgren bokade en hotellnatt med sin expojkvän där allt gick fel. Foto: Stella Pictures

En hotellnatt är inte fullbordad om man inte stökar runt lite mellan lakanen – det konstaterar Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam i sin podd. Samtalet får Pernilla att minnas tillbaka på en kärleksnatt som blev allt annat än lyckad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Realitystjärnan Pernilla Wahlgren befinner sig just nu på turné med sin scenföreställning "Pernilla Wahlgren har hybris". 

I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar hon att kärleken Christian Bauer fått chans att följa med en natt på turnén. De fick spendera en härlig hotellnatt tillsammans, som enligt Pernillas utsago blev rätt så het.

Ja, för när poddkollegan Sofia Wistam frågar Pernilla om paret hade sex var det ord och inga visor från fyrbarnsmamman.

– Men Sofia, vad tror du, vad tror du? Vi pratar inte mer om det, säger Pernilla i podcasten.

Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren överraskade med hotellnatt

Sofia berättar då att hon nästan vill be om ursäkt till hotellrum de gånger man checkar ut utan att ha tumlat runt i sänghalmen.

Då minns Pernilla Wahlgren tillbaka på en hotellnatt hon avnjöt med en expojkvän, som blev allt annat än romantisk.

Efter en trevlig kväll i goda vänners sällskap överraskade hon den dåvarande pojkvän med en övernattning på hotell. Bägge två var vid det här laget rätt berusade och trötta – och kanske lite för trötta, skulle det visa sig.

– Vi åkte dit i alla fall, och då såklart vill man ju inte gå och lägga sig utan lite romantik. Så jag gick in och duschade och gjorde mig i ordning och sen var det hans tur, berättar Pernilla.

Pernilla Wahlgren: "Misslyckat och dyrt"

Pernilla gjorde sig redo med fina underkläder och lade sig sedan i sängen för att invänta pojkvännen.

– Och när han kommer ut, då ligger jag utslagen på sängen. Jag har somnat som en jävla stock. Jag vaknade av mig själv morgonen därpå, men då hade han gått eftersom han skulle upp och jobba. Och jag var så arg, jag var så arg på mig själv och den misslyckade, dyra överraskningen, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela