Detaljerna i bilden får följarna att rasa på CAIAS nya hudvårdsserie

Bianca Ingrosso går sannerligen igenom en tuff tid nu. Kritiken flyger från alla håll och kanter och efter lanseringen av CAIAS hudvårdsserie så var det dags igen.


Ja då var det sannerligen dags igen. 

Under veckans gång har det minst sagt varit blåsväder för Bianca Ingrossos skönhetsmärke CAIA. 

CAIA blev under veckan fällt för sjätte gången på knappa två år av reklamombudsmannen för otydlig reklamidentifiering. Samtidigt haglar kritiken kring den omdiskuterade julkalendern som nyligen släpptes. 

Missnöjet har grundat sig i att värdet på kalenderns innehåll inte verkar stämma överens med vad Caia Cosmetics utlovat.

Totalt 24 anmälningar, där sminkbolaget anklagas för vilseledande marknadsföring, har kommit in till Konsumentverket sedan den 27 oktober. 

Här beskriver kunderna sitt missnöje – och även här kretsar mycket kring att kalenderns innehåll inte håller vad det utlovar. Mer om det kan du läsa här.

CAIA kritiseras för att härma världsstjärnan

Men för CAIA är det just nu ingen rast och ingen ro. Under veckan har märket lanserat en ny hudvårdsserie som snabbt mötte kritik. Men det handlade inte om formulan. 




Nej det hela handlar faktiskt om seriens förpackningar som är väldigt lika Kylie Jenners hudvårdsserie "Kylie Skin by Kylie Jenner". 

Bianca har ännu inte hunnit kommentera det hela.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.