Elvira fick Simons sista ros, men vad hände sen?
Elvira fick Simons sista ros, men vad hände sen? - Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-Simon: "Därför tog det slut mellan mig och Elvira"

I den känslosamma Bachelor-finalen var det till slut Elvira Svensson som fick ta emot Simons sista ros. Men nu har det gått ett par månader, och i en intervju med Nyheter24 avslöjar Simon att han och Elvira gått skilda vägar.


En rungande säsong av Bachelor avslutades under onsdagen med att Simon Lindström gav sista rosen till Elvira, medan Sebastian Martinsson gav sin till Ida.

Säsongen rundades av med ett "Efter sista rosen"-avsnitt, där tjejerna som åkt ut ur programmet fick chans att träffa Bachelor-killarna och ställa dem mot väggen.

Men det var även då programledare Malin Stenbäck ställde frågan alla är nyfikna på. Är paren fortfarande tillsammans? 

Bägge paren kom med de oerhört glada beskeden att de fortfarande håller ihop och är väldigt kära i varandra. 

Elvira Svensson fick Simons sista ros. Foto: TV4/Bachelor
Foto: TV4/Bachelor

Simon Lindström: "Vi valde tyvärr..."

Men de efterföljande studioprogrammen spelades in i somras och nu, i november, kan mycket vatten ha runnit under broarna. 

Nyheter24 kontaktade Bachelor-Simon för att fråga hur allt har gått mellan honom och Elvira. Då kommer han med tråkiga nyheter.

"Vi valde tyvärr i somras att fortsätta som vänner istället för som ett par. Det fanns någon friktion som gjorde att det inte kändes helt rätt att vara i en relation tillsammans då, och vi valde hellre att avsluta det där och då för att inte förstöra vår nära vänskap", skriver Simon i ett sms till Nyheter24.

Paret kunde inte leva ett vanligt liv

Under sommaren umgicks han och Elvira så mycket de bara kunde, ofta under hela helger i sträck eftersom de bodde långt ifrån varandra.

"Det var dock svårt att testa det "vanliga livet" eftersom vi inte fick vistas offentligt tillsammans. Vi kunde inte gå ut och äta, handla på Ica eller gå ut med Elviras hund ihop", skriver Simon.

Foto: TV4/Bachelor

De är fortfarande goda vänner

Bägge två kände att de hade varit jobbigt att se allt på tv under hösten om de avslutat kärleksresan som ovänner. 

Idag är de goda vänner, trots uppbrottet. 

"Jag är så galet tacksam att jag har Elvira, hon är verkligen helt fantastisk. Jag ångrar verkligen inte att det var hon som fick min sista ros", skriver Simon till Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

3 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

3 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.