Lucas Armando Feola, 24, har tidigare jobbat som assistent till Alice Stenlöf
Lucas Armando Feola, 24, har tidigare jobbat som assistent till Alice Stenlöf - Foto: Skrämavbild/Youtube

Nu är det bekräftat: Här ska Lucas Armando Feola börja jobba

Sedan Alice Stenlöf avslöjade att assistenten Lucas Armando Feola skulle sluta jobba med henne har följarna letat med lykta för att ta reda på var han ska börja istället. Nu är det äntligen bekräftat.


När influensern Alice Stenlöf, 25, satte sig ner och ventilerade lite aktuella frågor med sina följare i en vlogg kom samtalet in på hennes assistent Lucas Armando Feola24.

Duon har jobbat nära varandra i flera år, men nu är den tiden förbi.

– Sanningen är att han har slutat jobba med mig. Och det är för att han har fått ett jobberbjudande han inte kunde tacka nej till, säger Alice i vloggen.

Biancas vlogg fick följarna att spekulera

Sedan dess har det varit tyst från både Lucas och Alices håll kring vad han ska hitta på härnäst. 

Men i förra veckan släppte Bianca Ingrosso, 26, en vlogg som fick följare att börja spekulera. Har han börjat jobba för Bianca på CAIA Cosmetics istället?

Foto: Youtube

I en vlogg från det nya Caia-kontoret syntes nämligen Lucas i bakgrunden vid flera tillfällen. Han sågs först sitta och jobba under förmiddagen, för att därefter avnjuta en sallad med Bianca när det vankades lunch. 

– Tack för ett bra möte, hörrni, sa Bianca när det blivit eftermiddag och hon skulle rusa iväg och fixa håret. Vid mötesbordet satt ingen mindre än Lucas Armando Feola.

Bianca Ingrosso: "Lucas jobbar numera..."

I söndagens vlogg från Bianca Ingrosso får vi äntligen lite klarhet i frågan. 

– Det är så här faktiskt, att Lucas jobbar numera med Lovisa och med oss i vårt nya bolag, som är hemligt än, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Lovisa slutar om cirka tre veckor, men vi har startat att ett bolag ihop där vi är delägare tillsammans, så sjukt. Där jobbar även med Lucas med oss – superkul ju! Så nu är det bara jag och Julia i mitt bolag.

Foto: Youtube

Här är Biancas och Lovisas nya bolag

Bianca och Lovisa Worge hintar om att det nya bolaget kommer nå marknaden inom ett par, tre månader. 

Men Nyheter24 har sina aningar om vilket företag det kan röra sig om. I början av oktober klev nämligen Bianca och Lovisa in i det nystartade bolaget "Ani Who AB". 

Med sig på tåget har de även Mikael Snabb och Jesper Matsch från CAIA – och som vd sitter "Tom Hope"-grundaren Tomaj Sangchi.

Företaget ska enligt uppgifter till Breakit syssla med e-handel inom mode och accessoarer. Vilken roll Lucas Armando Feolas kommer ha på det nya bolaget är fortfarande okänt. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!