Torsdag 19 Maj
Stockholm

Därför firade Theo Wahlgren och Christian Bauer fars dag ihop – själva

Fars dag blev lite annorlunda för både Theo och Christian i år
Fars dag blev lite annorlunda för både Theo och Christian i år. Foto: Statist/Instagram/pernillawahlgren

I söndags var det fars dag, något som Theo Wahlgren och Pernillas pojkvän Christian Bauer firade alldeles själva på restaurang. Så här kom det sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är full rulle för Pernilla Wahlgren, 53 – som jonglerar mammalivet med både scenshow, podcast och realityprogram.

I det senaste poddavsnittet passar kollegan Sofia Wistam, 55, på att fråga Pernilla om hur hon får ihop livspusslet nu under turnéen.

– Har du nåt annat liv än föreställningen och lite hångel med Christian? Typ Theo, träffar du honom?, frågar poddkollegan hon lite skämtsamt. 

Pernilla Wahlgren: "Theo ville så gärna..."

Pernilla berättar då att det blir en hel del pusslande för att få dygnets timmar att räcka till. Och när det närmade sig fars dag fick hon ta hjälp utifrån.

– Igår var det fars dag och då ville Theo så gärna gå och äta på O´Learys i Mall of Scandinavia och se på fotbollsmatchen med sin pappa, men han jobbade tyvärr. Så han ringde runt till Bianca, Benjamin och Oliver, men ingen kunde. Men då har vi ju Crille, vet du, säger Pernilla i podcasten och fortsätter:

– Han har ju två döttrar och har spelat fotboll på hög nivå, så han tycker det är så mysigt att ha fått en liten bonusson. Så de två var i Mos och kollade på matchen och åt ribs.

Christian Bauer fick rycka in

Pernilla berättar att hon själv hade föreställning under söndagskvällen, och att hennes äldsta son Oliver Ingrosso satt i publiken. Vad Benjamin och Bianca hade för sig framgår inte i avsnittet, men det var ju tur att bonuspappa Bauer kunde rycka in!

Kommentera
Kopiera länk
Dela