Måndag 6 Dec
Stockholm

Bianca Ingrosso om hot och rån: "Har ett säkerhetsteam"

Bianca Ingrosso rån
Så hanterar Bianca Ingrosso rädslan för rån. Foto: Discovery & Henrik Montgomery/TT.

Under de senaste veckorna har olika klockrån varit en stor nyhet i media. Nyligen blev Martin Björk pistolrånad i sitt hem. Hur hanterar Bianca Ingrosso hoten? Hon har full koll, visar det sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För lite mer än en vecka sedan berättade tv-profilen Martin Björk, 50, på Instagram att han blivit pistolrånad i sitt hem i centrala Stockholm. Läs mer om det här. 

"Snabbt o enkelt för dom men så djupt tragiskt för oss som familj. Min son på 2 1/2 år var närvarande under hela förloppet o jag vågar inte ens tänka på vad som hade hänt om han eller någon annan i min familj hade blivit skadade", skrev han då på Instagram. 

Tyvärr är Martin inte ensam om detta. Förra veckan greps flera personer, som tillhör ett kriminellt nätverk, efter en biljakt i Stockholm. Männen hade klätt ut sig till DHL-bud och planerade att kidnappa en förmögen näringslivshöjdare på Östermalm, enligt uppgifter till Aftonbladet

Hur hanterar Bianca Ingrosso hotet? 

Även influencers har utsatts för liknande incidenter. I september 2020 knivrånades Petra Thungården, 33, mitt på öppen gata på Östermalm i Stockholm. I en intervju med Nyheter24 har hon berättat om den traumatiska upplevelsen. 

Bianca Ingrosso, 26, är en av många influencers som delar med sig av sitt liv dagligen. Både på sociala medier och i realityprogrammet Wahlgrens värld får vi följa med i den framgångsrika 26-åringens liv – som innehåller en hel del lyx. 

Är Bianca orolig för rån och liknande? Det frågade Breakit henne.

– Man har varit med om både det ena och det andra, berättade hon då. 

Har ett säkerhetsteam 

Bianca berättade även för sajten att hon har ett säkerhetsteam som dagligen jobbar med henne. Som tur är har hon även en mamma som tänker på säkerhetsåtgärder. 

– Mamma är på mig att jag ska ha bra larmsystem och säkerhet och dörrar och allt det där. Så det känner jag ju är viktigt. Sen har jag tre hundar också, berättar hon för Breakit

Bildkälla: Jessica Gow/TT.
Kommentera
Kopiera länk
Dela