Söndag 23 Jan
Stockholm

Hon är Tareq Taylors nya kärlek

Tareq Taylors nya flickvän
Tareq Taylors nya flickvän. Foto: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT & Carl-Magnus Lindström/SVT/TT.

Tareq Taylor har hittat kärleken på nytt, efter skilsmässan. Det visar sig att tv-kockens nya flickvän inte är en helt okänd person.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tv-kocken Tareq Taylor, 52, har haft ett händelserikt år. Karriären har gått som på räls och i oktober kom beskedet om att han utsetts till årets julvärd i SVT.

– Jag tycker att det här är ett sånt stort hedersuppdrag och tårarna bara... Ja de kom, det var som att trycka på en knapp, sa han då under pressträffen.

Men det har även hänt saker i Tareqs privatliv. I september stod det nämligen klart att Tareq och Kristina Taylor hade skilt sig, efter att ha bott isär under en tid. De hade varit gifta i 26 år. 

Hon är Tareq Taylors nya kärlek

Nu uppger flera källor till hänt att Tareq har funnit kärleken igen, och inte i vem som helst – utan i träningsprofilen Sofia Ståhl, 33, även känd som "PT-Fia". 

Sofia har många strängar på sin lyra – hon kan titulera sig som programledare, författare, personlig tränare, bloggare och influencer. 

Tareq och Sofia jobbade tillsammans 2019 i SVT-programmet ”Lyckomaten”. 

Tareq och Sofia i "Lyckomaten". Bildkälla: Janne Danielsson/TT.

"Mycket pirr"

I ett Facebookinlägg från 21 oktober i år skrev Sofia att hon träffat en man. 

”Det är mycket pirr inblandat när jag kommer i kontakt med framtiden. Både jobbmässigt och i ja, en man som kommit in i mitt liv. Vilken dagbok detta blev. Hej hej! Jag är kär. En detalj jag kanske inte nämnt för er innan...”, skrev hon då. 

Varken Tareq Taylor eller Sofia Ståhl har bekräftat uppgifterna själva. 

Sofia Ståhl. Bildkälla: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT.
Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela