Gunilla Persson är i full gång med dejtandet
Gunilla Persson är i full gång med dejtandet - Foto: Stella Pictures

Männen står på rad efter Gunilla Persson – nu vädjar hon till följarna

"Svenska Hollywoodfruar"-drottningen Gunilla Persson är väldigt öppen med sitt dejtingliv på sociala medier. I en ny post på Instagram listar hon fyra kandidater som vill dejta henne – och låter följarna "pick and choose".


Det är välkänt att Gunilla Persson, 62, länge har haft dottern Erika Persson,19, som sin ögonsten i livet. Mamma-dotter relationen fick en hel del uppmärksamhet när den skildrades i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar, där Gunilla slog igenom som en av Hollywood-fruarna. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Erikas bilder på Instagram som chockade följarna. Nu när hon blivit vuxen har Erika nämligen testat sina egna vingar – utan mamma Gunilla. 

Därför letar Gunilla nu efter sin nya ögonsten och stora kärlek i livet, och det är hon minst sagt öppen med på Instagram.

Foto: Robin Haldert/TT

Gunilla Persson: "En som insisterar mest"

I en ny post på Instagram berättar Gunilla Persson om fyra intressanta män som alla bjudit ut henne på dejt. 

Vissa är mer ihärdiga än andra, men trots det är det knepigt för Gunilla att välja vem av männen hon vill gå på dejt med. Hon tar därför tillfället i akt att be följarna om hjälp.

"En är 45 år och är den som insisterar mest. De andra är 1. Advokat 2. Läkare 3. Finansman - Roligt det här med dejtande. Vilken ska jag välja?", skriver Gunilla Persson i inlägget.

Följarnas blandade reaktioner

Inlägget togs emot på olika sätt i kommentarsfältet. En del tyckte det transparenta inlägget var smaklöst – andra följde Hollywoodfruns önskemål och valde ut den, enligt dem själva, bästa kandidaten. 

"1a och 2a tycker jag låter bäst men börja med advokaten. Och se om han är bra, annars kan du prova man nummer 2", skriver en följare i kommentarsfältet. 

"Dejta allihop och välj sedan med hjärtat", föreslår en annan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!