Bianca Ingrosso
Bianca avslöjar nu vad det var som fick henne att hoppa av Wahlgrens värld. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Därför hoppar Bianca Ingrosso av Wahlgrens värld – och så blir programmet nu

Det är i Bianca Ingrossos senaste vlogg som hon och Pernilla Wahlgren nu berättar hur det kommer att bli med förändringarna i Wahlgrens värld.


Det var tidigare i veckan som Bianca Ingrosso, 26, avslöjade att hon nu väljer att hoppa av Wahlgrens värld. Programmet som varit en succé år efter år har sänts i hela 10 säsonger. 

Hon berättade det hela med ett Instagraminlägg. 

"Jag älskar er med hela hjärta!!! Vi har filmat i snitt 4 dagar i veckan året runt senaste 6 åren och har skrattat, gråtit och bråkar framför kameran. Ibland har det inte alls varit lätt men just ni mitt team har fått mig så otroligt bekväm och funnits där hela tiden som det mest enorma stöd.", skriver hon i sitt inlägg. 

Bianca Ingrosso aktuell i ny storsatsning

Bianca Ingrosso skriver att hon kommer att satsa helhjärtat på CAIA och ett annat roligt projekt, vilket det berättas mer om i ett pressmeddelande från Discovery Networks Sweden. 

Hon är nämligen aktuell i ett helt nytt tv-program, som beskrivs som en storsatsning från produktionsbolagets håll.

Bianca och Pernilla diskuterar WV säsong 11. Bildkälla: Youtube

Bianca Ingrossos nya tv-program saknar fortfarande titel, men är planerat att börja spelas in under nästa år.

"Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt", sa Bianca i en kommentar till Expressen.

Så blir Wahlgrens värld nu

Men hur blir det då med serien nu? Kommer den att fortsätta eller kommer den att läggas på is?

Till de hängivna WV-fansen kan vi komma med lugnande nyheter – serien kommer nämligen att fortsätta. Och Bianca kommer att skymtas till då och då. Detta pratar och och Pernilla om i hennes senaste vlogg. 

– Detta är det absolut svåraste beslut jag tagit någon gång. Men det är på grund av tidsbrist som jag måste hoppa av, säger Bianca. 

– Programmet kommer att fortsätta gå och du är ju faktiskt med,  men absolut inte lika mycket. Du har fått ta det lite lugnare med inspelningar, säger Pernilla. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!