Torsdag 18 Aug
Stockholm

Blev blåst på 500 000 i Paradise Hotel – det gör Erica Lindberg idag

Erica Lindberg
Erica Lindberg har varit med flera gånger i Paradise Hotel. Men idag gör hon någonting helt annat. Foto: Stella Pictures

Erica Lindberg, 25, har vi sett i en rad Paradise Hotel-säsonger där hon minst sagt rört om i grytan. Men nu har hon faktiskt sadlat om till att röra om i en riktig gryta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Erica Lindberg, 25, har en rad Paradise Hotel-säsonger i bagaget och har minst sagt gjort avtryck under sina säsonger. 

Våren 2019 var hon med i två säsonger. Den första säsongen hade hon en fling med Marcus "Mcuze"Johansson och profilerna hamnade mellan lakanen redan första kvällen. Deras relation inne på hotellet kantades sedan av en del bråk och svartsjuka. 

Hösten 2019 kom hon tillbaka, taggad till tänderna på revansch. Hon, likt alla andra tjejer den säsongen, föll som furor för Marcelo Peña, som hon sedan vann med. 

Men det hela gick inte som hon tänkt. 

På 500 000 kronor kastade nämligen Marcelo kulan i marken vilket gjorde att Erica tvingades åka hem lottlös. 

Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree

Enligt Marcelo hade han haft planen att dela pengarna med Jesper under hela spelets gång och just därför menade han att det inte spelat någon roll vem som stod mitt emot honom. Men några pengar – det fick aldrig Jesper och profilerna är inte vänner idag.

Erica hittade kärleken i Patrik Ekblom

2020 återvände Erica ännu en gång, och träffade denna gång kärleken i Patrik Ekblom. Men trots de starka känslorna valde Patrik att skicka ut Erica i tävlingens slutskede. 

Det hela förläts dock när paret kom ut men idag är de inte längre tillsammans. 

Efteråt valde Erica att börja plugga upp sina betyg på komvux. Hon var även med i Paradise hotels spin off-program "Efter festen" samt sålde diadem på nätet. 

Det gör Erica Lindberg idag

Tillsammans med vännen Viktoria Strandberg, har Erica nyligen startat upp företaget ”Vivamus Viridi”, som erbjuder recept till olika vegetariska maträtter.

På företagets Instagram lägger tjejerna upp vackra bilder på maten och för en slant så kan man ta del av recepten. 

Och det hela ser väldigt trevligt och aptitligt ut. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.