Julia om när hon hittade killen i säng med någon annan
Julia om när hon hittade killen i säng med någon annan - Foto: Screenprint från Julias instagram och Robert Jadenfeldt/TV4

Julia Franzéns avslöjande – hittade honom i säng med någon annan

Julia Franzéns kärleksliv har minst sagt varit fartfyllt, nu berättar hon i en frågestund på Instagram hur hon hittade sin kille i säng med någon annan.


Bachelorette har nått sitt slut, och denna säsong bjudit på kärlek, tårar och bajsbråk. I veckor har vi fått följa Julia Franzén, 31, i tv-rutan, för att se vem hon kommer att ge sin sista ros till. 

Och den sista rosen gick till Jesper Guldbrandsen, 33. Men till allas förvåning valde Julia att avsluta sin relation med Jesper på hemmaplan, för att istället dejta killen på andra plats, Felix Almsved, 29. Denna relation var inte heller långvarig.

Julia Franzén om när hon hittade killen i säng med någon annan Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Felix dejtade andra samtidigt

Julia avslöjade nyligen att hon dejtade Felix, innan hon själv insåg att han bara gjorde det för att få fler följare. Läs mer om det här. Felix hade också dejtat flera andra tjejer, samtidigt som han dejtade Julia. 

Bara en vecka innan han gick ut i TV och tillsammans med Julia sade att de träffas, hade han haft kontakt med ingen mindre än Armina Moradi. Armina var en deltagare i årets Bachelor. Läs mer om det här.

På sin Instagram pratar Julia ut om sin relation med Felix. "När vi gjort våra gemensamma framträdanden och han fått sina 25 000 nya följare och potentiella PT-klienter vänder allt. I hans egna intervjuer ljuger han och säger att vi inte ses eller har setts, vi dejtar absolut inte och alla tror ännu en gång att jag har gjort en PR-kupp som stackars killen inte är med på", detta berättar Julia och fortsätter.

Julia berättar allt på sin Instagram. Foto: Instagram @juliafranzen.se

"Han har bara spelat på mina känslor"

"Jag får en chock. Han förminskar och avslutar vår relation i media och jag känner mig så fruktansvärt dum, lurad och utnyttjad. Nu fattar jag att han bara ville vinna och ha hämnd och revansch. Är väldigt besviken och ledsen. Han har bara spelat på mina känslor".

Detta är inte den enda gången som Julia har hamnat i skottfältet när det kommer till kärlek. I en frågestund på Instagram berättar Julia om det vidrigaste som en kille har gjort mot henne. 

Hon hittade han i säng med någon annan

31-åringen berättar att hon en gång har hittat sin kille i säng med en annan. "På morgonen när jag skulle gå in till honom låg en annan tjej i hans säng".

Julia berättar om det vidrigaste som en killar har gjort mot henne Källa: Instagram @juliafranzen.se

Detta efter att Julia hade valt att stanna hemma en kväll, när hennes kille var ute. På morgonen gjorde hon den obehagliga upptäckten när hon steg in i hans sovrum.

Se Nyheter24s senaste Intervju med Julia i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!