Pernilla Wahlgren är tillsammans med pojkvännen Christian Bauer
Pernilla Wahlgren är tillsammans med pojkvännen Christian Bauer - Foto: Stella Pictures/Facebook

Därför vill inte Pernilla Wahlgren sova nära Christian Bauer längre

"Nej, nej, kom inte nära", säger Pernilla Wahlgren i sin podcast. Hon och pojkvännen Christian Bauer har kilat stadigt i snart ett år, men på senaste tiden har hon tvingats fatta ett desto mindre roligt beslut.


Under förra veckan befann sig Pernilla Wahlgren, 53, på en lyxig och avkopplande resa i Paris tillsammans med poddkollegan Sofia Wistam, 55, och deras kärlekar Christian Bauer, 55, och Magnus Wistam, 52.

I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla och Sofia att resan bestått utav god mat, shopping – och ett riktigt trevligt boende.

Foto: Instagram/pernillawahlgren

Ja, det var sannerligen ett lyxhotell som paren bodde på. Här kan du läsa mer om det, och vad det kostar för en natt.

Pernilla Wahlgren: "Nej, kom inte nära"

Men allt var minsann inte frid och fröjd under resan i kärlekens stad. Christian Bauer drog nämligen på sig en förkylning – och Pernilla Wahlgren, hon gjorde allt för att inte bli smittad. 

På bilder där Sofia och Magnus håller om varandra ska Pernilla och Christian ha valt att hålla mer avstånd, och i senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla om ytterligare åtgärder för att hålla sig frisk. 

Pernilla Wahlgren och kärleken Christian. Foto: Stella Pictures

– Jag tror att jag är väldigt bra på att hålla distans när någon är sjuk. Alltså Christian, jag behandlar honom som att han är spetälska, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Det är verkligen så här, nej, nej nej, kom inte nära. Jag la kuddar mellan oss på hotellrummet för att jag inte skulle rulla över i sömnen och ligga nära. 

Å andra sidan berättar Pernilla att hon satt nära honom i taxin på väg till flygplatsen, och hon drar därför slutsatsen att hon måste bära på någon supergen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!