Alexandra Torgrip var tillsammans med rapparen Einár vid tidpunkten av hans död
Alexandra Torgrip var tillsammans med rapparen Einár vid tidpunkten av hans död - Foto: Jessica Gow/TT/Instagram

Nya röstklippet visar: Einárs kärleksfulla ord till flickvännen Alexandra

I en ny post på Instagram delar Nils "Einár" Grönbergs flickvän Alexandra med sig av en tidigare osedd skärminspelning. I den spelar hon upp en kärleksfull hälsning som rapparen skickade henne innan sin död.


Kvällen den 21 oktober sköts 19-årige rapparen Nils "Einár" Grönberg till döds i södra Stockholm.

Han lämnade en stor sorg över hela Sverige och polisen arbetar fortfarande med att reda ut vilka som mördade artisten. I veckan släpptes nya uppgifter i polisens kartläggning om vart de misstänkta skyttarna flydde efter mordet på Einár.

Vill du läsa ikapp om fallet? Här kan du ta del av Nyheter24:s sammanfattning.

Foto: Jessica Gow/TT

Einár sörjs av flickvännen Alexandra Torgrip

Sedan Einárs bortgång har han hyllats av både branschkollegor, fans och familjemedlemmar. En av dem är hans flickvän Alexandra Torgrip, 19, som lagt ut flera inlägg tillägnade sin avlidne pojkvän.

"Min saknad för dig är obeskrivlig och jag kommer aldrig kunna acceptera att du inte lever kvar med mig. Alla minnen vi skapat och alla vi hade kvar att uppleva, men inte mer hann", skrev Alexandra på Instagram en vecka efter Einárs död.

Alexandra Torgrip: "Min tvillingsflamma"

Nu delar hon med sig av ännu ett känslostarkt Instagraminlägg som belyser saknaden efter Nils "Einár" Grönberg. 

"Min älskade älskade älskade person. Min tvillingsflamma. Du gör mig så stolt. Tänker på dig varje sekund om dagen, saknar dig så mycket", skriver Alexandra Torgrip i bildtexten.

Posten på Instagram innehåller en bildserie bestående av tio bilder och videosekvenser – varav en utmärker sig lite extra. Det är nämligen en uppspelning av ett röstmemo från januari 2019, när Einár skickat Alexandra en kärleksfull hälsning.

"Jag saknar dig också, walla", säger rapparen i röstinspelningen.

Scrolla i bildflödet nedan för att komma till inspelningen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!