Pernilla Wahlgrens stora missnöje – över klappen från Christian Bauer

"Nej, nej, du har väl inte köpt...?", sa Pernilla Wahlgren när hon öppnade julklappen från sin stora kärlek. Nu ger hon honom en offentlig ursäkt – och erkänner att hon reagerade lite för ärligt för sitt eget bästa.


I Wahlgren-Ingrosso-familjen firas julen i dubbel bemärkelse. Från lunch och framåt ägnar sig familjen åt ett traditionellt julfirande med julbord och dans runt granen. 

Men förmiddagen, den är Pernilla Wahlgrens, 54 – för realitydrottningen fyller ju nämligen år på julafton.

Christian Bauers kärleksfulla julgest

Det är en fullspäckad dag, med andra ord, och kanske var det stressen som gjorde att Pernilla reagerade lite märkligt på en av sina presenter. 

Hennes pojkvän och stora kärlek Christian Bauer, 55, hade nämligen köpt julklappar till i stort sett hela den stora familjen.

– Christian, han var så gullig, han hade köpt julklappar till alla. Jag hade ingen aning om detta. Han hade köpt julklappar till alla mina barn, till alla mina syskon, till mamma, till pappa. Jag ba ”Va, nej men alltså hur snäll är du?”, berättar Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam. 

Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauer. Foto: Stella Pictures

Bland gåvorna fanns stekpannor, hamburgerpressar och varma handskar – och alla ska, enligt Pernilla, ha blivit väldigt nöjda och glada med sina klappar.

Pernilla Wahlgrens lite för ärliga reaktion

Men mindre glad blev Pernilla över sin julklapp från Christian, och hon erkänner i poddavsnittet att hon råkade vara för ärlig för sitt eget bästa. 

– Då ska jag öppna julklapparna från Christian och då kommer han med stora, stora paket som ser mjuka ut och så körde han något julklappsrim. Och då säger jag ”nej, nej men, du har väl inte köpt kuddar?”.

– Nej, Pernilla! Nu får du ställa dig i skamvrån, svarar poddkollegan Sofia Wistam, 55, som snabbt inser vart historien är på väg. 

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Pernilla Wahlgren: "Jag är hemsk"

För visst var det kuddar som Christian Bauer hade köpt Pernilla i julklapp. 

– Jag är hemsk, och jag bad om ursäkt sen efteråt för alla mina barn tyckte ”fy fan, vad du är taskig mamma”, säger Pernilla Wahlgren. 

Hon berättar att Christian noterat att flickvännen har så många olika kuddar i sin säng, och att han ville ge henne ett enhetligt set. Vad han däremot inte kände till var att Pernilla plockat på sig den perfekta mixen från olika hotell under årens gång.

Hon står dock fast vid att hennes reaktion var oacceptabel – och passar på att ge honom en offentlig ursäkt. 

– Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt, en offentlig ursäkt till Christian, säger Pernilla Wahlgren i Wahlgren & Wistam.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!