Söndag 23 Jan
Stockholm

Gunilla Persson avslöjar vad hon tycker om Erikas nya liv

Gunilla avslöjar nu vad hon egentligen tycker om Erikas nya liv
Gunilla avslöjar nu vad hon egentligen tycker om Erikas nya liv. Foto: Instagram @who_is_erikapersson och STELLA/Marius Gulliksrud

Erika Persson har förändrats en hel del sedan vi sist såg henne i tv-rutan på Svenska Hollywood fruar. Nu lanserar hon en sexmanual. Men vad tycker mamman Gunilla Persson om Erikas nya liv?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gunilla Persson, 62, skapade ett namn till sig själv i den stora tv-succén Svenska Hollywood fruar. I serien tar hon hand om sin mor i ett hus i Hollywood, med deras katter och dottern Erika Persson, 19.


Erika släpper en sexmanual för män

Erika är en frekvent användare på sociala medier, på hennes plattformar pratar hon öppet om bland annat psykisk ohälsa, droger och ADHD. Hon har nyligen berättat på sina plattformar att hon har valt att sluta med sina ADHD-mediciner, anledningen? Hon anser att det är ett sätt för staten att kontrollera människor. Läs mer om det här. 

Ett annat ämne som ofta diskuteras på hennes plattformar är sex, nu har Erika nämligen bestämt sig för att skapa en sexmanual riktad till män. Läs mer om det här.

Gunilla avslöjar vad hon tycker om Erikas nya liv

I en intervju med Aftonbladet berättar Gunilla om vad hon tycker om Erikas nya liv. 

– Ibland är det väldigt jobbigt, för man vill att barndomen ska vara kvar och en del av en vill att hon ska vara liten. Jag tror man vill det som förälder. Men ändå är det ju så härligt att se hennes mognad. Hon är otroligt smart, berättar Gunilla.

Gunilla berättar om hur hon känner kring Erikas nya liv Foto: STELLA/Marius Gulliksrud

Gunilla berättar att Erikas flytt till college en timme bort, har varit tufft för henne. Före flytten fanns en oro att saknaden skulle bli för stor, berättar Gunilla för Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela