Söndag 23 Jan
Stockholm

Här är Kenzas raderade Instagraminlägg – togs bort efter kritiken

Ett av Kenzas inlägg från Maldiverna gjorde en följare irriterad
Ett av Kenzas inlägg från Maldiverna gjorde en följare irriterad. Foto: Stella Pictures

I ett numera borttaget inlägg på Instagram delade influensern Kenza med sig av sin tankar kring poserande bilder på sociala medier. Men det var inte alla följare som uppskattade hennes sätt att formulera sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influensern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 30, har packat väskorna och rest ner till soliga Maldiverna. Här passar hon, maken Aleks och deras två söner på att njuta av sol, bad och värme. 

Men smakar det så kostar det, visar Nyheter24:s granskning. För en vecka på lyxresorten behöver du nämligen punga upp en svindlande summa.

Mer om det kan du läsa här.

Foto: Stella Pictures

Kenza tog bort bilden på Instagram

Mellan de avkopplande soltimmarna har Kenza lite tid för Instagrammande också, men ett av inläggen togs emot rätt dåligt av följarna. 

På sin story delade hon nämligen med sig av två bilder på sig själv – en där hon poserade avslappnat och en där hon justerade positionen och klädernas passform något för att få bilden att se bättre ut, i hennes egna mått mätt.

"Bara en liten påminnelse om vilken skillnad det kan göra att ändra pose eller dra upp sina bikinitrosor. Det är inget fel med att vilja se bra ut på sina bilder, det vill jag också (men som ni vet så gillar jag också att visa er verkligheten ibland, bra eller dålig). Så försök att inte jämföra er med människor ni ser på Instagram för jag kan garantera er att de flesta av oss väljer de bilder eller vinklar som är mest smickrande", skriver Kenza i den numera borttagna uppladdningen på Instagramstory.

Här är Kenzas numera borttagna bild på Instagramstory. Foto: Instagram/kenzas

Kenza: "Jag försökte bara visa att..."

Men kort senare togs inlägget bort. Det ersattes istället av en skärmavbild på ett DM som Kenza fått av en följare, som reagerat på hennes sätt att uttrycka sig. Enligt följaren antydde Kenzas sätt att formulera sig att bara vissa slags kroppar är fina, vilket hen anser är "jättefarligt" att göra.

Det fick Kenza att agera snabbt. Enligt henne skulle fokuset inte alls ligga på att jämföra kroppar, menar hon:

"Jag försökte bara visa att alla på Instagram (inklusive mig själv) publicerar de mest smickrande bilderna med smickrande vinklar/poser osv", skriver hon i den nya story-uppdateringen.

Foto: Instagram/kenzas
Kommentera
Kopiera länk
Dela