Alice Stenlöf vägrar svara på frågan om Linnea Widmark

Alice Stenlöf lever loppan borta i Costa Rica och flitigt släpper hon vloggar där hon visar upp vardagen från det drömmiga paradiset.


Det var för drygt en månad sedan som Alice Stenlöf bestämde sig för att resa iväg till Costa Rica för att lära sig att surfa. Men resan har inneburit mycket mer än så och av hennes videos att döma har Alice förälskat sig i paradiset.  

I hennes vloggar får följarna hänga med i hennes vardag som innehåller allt ifrån surfing och fest till lugna dagar på stranden, shopping, matlagning och jobb. 

Och för några veckor sedan dök det upp ett bekant ansikte på hennes Youtubekanal.

Alice ser minst sagt ut att trivas. Bildkälla: Youtube

Alice träffade nämligen på sin nära vän, och Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark som flyttade från Sverige för över två år sedan, strax efter att det tog slut med Ingrosso. Hon har senare berättat att hon inte mådde bra i slutet av relationen och att hon nu känner lycka för första gången på länge.

Linnea är syster med Maya Widmark som Alice hänger flitigt med . Bildkälla: Youtube
Alice tillsammans med Maya Widmark. Bildkälla: Youtube

Linnea och hennes syster bor nu på obestämd tid i Costa Rica och många följare har bett Alice att ha en frågestund med systrarna då väldigt många är nyfikna på dem. 

Men nu har det även kommit fram vad följarna är mest nyfika på. En fråga som Alice fortsätter att ducka för. 

Alice Stenlöf vägrar svara

I kommentarsfältet på Alice senaste vlogg är det en drös kommentarer där följarna frågar hur det kommer sig att systrarna Widmark har råd att bo och leva i Santa Teresa, då det inte direkt är gratis. 

Några av frågorna som lyder är: 

"Linnea och Maya svara aldrig på vad dom jobbar med, hur får man det att gå runt i santa teresa om man vill flytta dit?"

"Undrar också som många andra, hur försörjer dom sig? Tex Linnea har inte (vad jag vet) gjort några samarbeten på hur länge som helst, hur han man råd att åka mellan Sverige och Costa rika samt bo där heltid"

"Undrar också! Vill flytta utomlands men hur försörjer man sig? Behöver lite råd!!"

"Men vad jobbar dem med?? Kan dem inte prata och berätta om de hur de funkar med jobb på andra sidan jorden typ". 

Frågorna angående Widmarksystrarna haglar in. Bildkälla: Youtube

Det kan ibland hända att Alice går in i kommentarsfälten och svarar sina följare men när det kommer till Widmarksyskonen så är det någonting hon än så länge tycks undvika. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.