Nu visar Camilla Läckberg upp de första bilderna på nya drömkåken
Nu visar Camilla Läckberg upp de första bilderna på nya drömkåken - Foto: Fredrik Sandberg/Jonas Ekströmer/TT

Camilla Läckbergs huslycka – visar upp första bilderna på nya lyxvillan

När Camilla Läckberg och maken Simon Sköld bestämde sig för att sälja sin lägenhet i centrala Stockholm började det florera skilsmässorykten. I själva verket letade de bara efter sitt nya drömhus – som de nu hittat.


Att det går bra för succéförfattaren Camilla Läckberg, 47, och personliga tränaren Simon Sköld, 34, på det ekonomiska planet, det är inte direkt någon hemlighet. 

Camilla Läckbergs bolag håvar in mångmiljonbelopp varje år, och under 2020 köpte paret en enorm villa på Tyresö. Villa, som fått namnet "Villa Lumos" mäter över 300 kvadratmeter och gick loss på 25 miljoner. 

Innan de flyttade in i villan, som är tänkt att fungera som en slags sommarbostad för familjen, fick den sig en rejäl – men samtidigt bevarande renovering.

Foto: Stella Pictures

Ryktades om skilsmässa – visade sig vara fel

Under hösten 2021 gjorde Camilla Läckberg och Simon Sköld ännu en bostadsaffär, när de sålde sin lägenhet på Södermalm. Utgångspriset låg på 40 miljoner konor. 

Den plötsliga försäljningen fick följarna att börja undra om allt stod rätt till i parets äktenskap, och under fredagen kom de med både glädjande och lugnande besked.

De ska definitivt inte separera, utan har köpt en till villa! Det har blivit dags för familjen att flytta tillbaka till Enskede, där de bodde innan turen till innerstan.

Camilla Läckberg om flytten: "Många anledningar"

I ett varsitt inlägg på Instagram delade Camilla Läckberg och Simon Sköld med sig av nyheten:

"Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där. Av många anledningar. Främst att det blir enklare för tre stora barnen bo i samma område som sina pappor. Men också för att vi saknat Enskede, trivs bättre i hus än i lägenhet, och att det blir smidigare sticka ut till huset i Tyresö", skriver Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram.

De flyttar in i den nya villan redan i mars, och av bilderna att döma ser den otroligt trevlig ut. Stort grattis önskar vi Camilla Läckberg och Simon Sköld!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.