Onsdag 26 Jan
Stockholm

Camilla Läckbergs huslycka – visar upp första bilderna på nya lyxvillan

Nu visar Camilla Läckberg upp de första bilderna på nya drömkåken
Nu visar Camilla Läckberg upp de första bilderna på nya drömkåken. Foto: Fredrik Sandberg/Jonas Ekströmer/TT

När Camilla Läckberg och maken Simon Sköld bestämde sig för att sälja sin lägenhet i centrala Stockholm började det florera skilsmässorykten. I själva verket letade de bara efter sitt nya drömhus – som de nu hittat.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att det går bra för succéförfattaren Camilla Läckberg, 47, och personliga tränaren Simon Sköld, 34, på det ekonomiska planet, det är inte direkt någon hemlighet. 

Camilla Läckbergs bolag håvar in mångmiljonbelopp varje år, och under 2020 köpte paret en enorm villa på Tyresö. Villa, som fått namnet "Villa Lumos" mäter över 300 kvadratmeter och gick loss på 25 miljoner. 

Innan de flyttade in i villan, som är tänkt att fungera som en slags sommarbostad för familjen, fick den sig en rejäl – men samtidigt bevarande renovering.

Foto: Stella Pictures

Ryktades om skilsmässa – visade sig vara fel

Under hösten 2021 gjorde Camilla Läckberg och Simon Sköld ännu en bostadsaffär, när de sålde sin lägenhet på Södermalm. Utgångspriset låg på 40 miljoner konor. 

Den plötsliga försäljningen fick följarna att börja undra om allt stod rätt till i parets äktenskap, och under fredagen kom de med både glädjande och lugnande besked.

De ska definitivt inte separera, utan har köpt en till villa! Det har blivit dags för familjen att flytta tillbaka till Enskede, där de bodde innan turen till innerstan.

Camilla Läckberg om flytten: "Många anledningar"

I ett varsitt inlägg på Instagram delade Camilla Läckberg och Simon Sköld med sig av nyheten:

"Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där. Av många anledningar. Främst att det blir enklare för tre stora barnen bo i samma område som sina pappor. Men också för att vi saknat Enskede, trivs bättre i hus än i lägenhet, och att det blir smidigare sticka ut till huset i Tyresö", skriver Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram.

De flyttar in i den nya villan redan i mars, och av bilderna att döma ser den otroligt trevlig ut. Stort grattis önskar vi Camilla Läckberg och Simon Sköld!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela