Realitydrottningen Pernilla Wahlgrens, 54, Instagram engagerar som aldrig förr
Realitydrottningen Pernilla Wahlgrens, 54, Instagram engagerar som aldrig förr - Foto: Instagram/pernillawahlgren/Stina/Stjernkvist/TT

Pernilla Wahlgren ryter ifrån – efter kommentaren om fotsvett

När Pernilla Wahlgren la ut en bild på sitt sovrum, där hennes välstädade walk-in-closet skymtades i bakgrunden, blev flera av henens följare äcklade av att hon hade sina skor så nära sängen. Nu sätter Pernilla ner foten.


Det är lättirriterad stämning i Pernilla Wahlgrens, 54, sociala medier just nu, och under den senaste tiden har allt ifrån restriktioner, husgrunder och färgval fått hennes följare att sätta ner foten.

I förra veckan publicerade Pernilla en bild på sitt sovrum – och även den fick oväntade reaktioner. 

"Så här ser mitt sovrum ut när det är undanplockat och nystädat. Händer inte så ofta dock…!", skriver Pernilla i bildtexten, och syftar på det faktum att hennes hem ofta kan vara åt det rörigare hållet. 

Bilden fick Pernillas följare att sätta ner foten

Men fokuset togs snabbt bort från den prydligt bäddade sängen till något helt annat, som skymtades i bildens bakgrund – nämligen hennes walk-in-closet.

Inne i klädkammaren stod Pernilla Wahlgrens skor prydligt uppradade, och flera följare reagerade på att det är rätt äckligt att ha de eventuellt illaluktande skorna så nära sängen.

"Fint! Skor kan jag tycka bör placeras i hallen. Inte så fräscht att ha i rummet (eller annan del av hemmet)", skriver en följare.

"Precis min tanke. Ofräscht med ytterskor bland rena kläder!", instämmer en annan följare.

"Hur blir det med fotsvettslukt när man ska sova osv?", undrar en tredje.

I sitt senaste poddavsnitt satte Pernilla Wahlgren ner foten. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren: "Det har väl alla"

I veckans avsnitt av podcasten "Wahlgren och Wistam" läste poddkollegan Sofia Wistam upp den hetlevrade debatten. Det fick Pernilla Wahlgren att sätta ner foten.

– Då kan jag till mitt försvar säga ett, fotsvett finns inte i mitt liv. Jag äger inga skor med fotsvett i, jag skulle aldrig ha ett par gympaskor barfota, till exempel, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Två, ytterskor står ju i hallen där nere. Men det här är ju, herregud, mina finskor som står som på hyllor. Det är ju så snyggt att det är inte sant. Plus, att det har väl alla i sitt dressingroom. Alla tjejer har sina finskor i... (dressingroom, reds anm)

Ord och inga visor från realitydrottningen Pernilla Wahlgren, med andra ord. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!