Lördag 21 Maj
Stockholm

Diana Baban har börjat umgås med Bens ex – nu berättar hon varför

Diana Baban har raderat Ben ur sitt liv, men inte hans ex
Diana Baban har raderat Ben ur sitt liv, men inte hans ex. Foto: Youtube/Instagram/Nelly.com

Det har stormat en del kring Diana Baban och Ben Mitkus sedan de gick skilda vägar under hösten 2021. Och när Diana plötsligt har börjat synas mer med Bens ex har följarna blivit nyfikna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit många vändor fram och tillbaka för realitydrottningen Diana Baban och Youtubern Ben Mitkussom efter nästan tre år tillsammans valde att gå skilda vägar i slutet på september 2021.

Efter en stormig höst gick Ben ut med nyheten att han har träffat kärleken på nytt under förra veckan. I ett inlägg på det kyssande paret med bildtexten "Vi" visade Ben stolt upp sin nya kärlek Caroline Johansson. 

Här kan du läsa mer om hur Dianas nära vän Jasmine Gustafsson reagerade på nyheten!

Foto: Instagram/benmitkus

Diana Babans följare reagerade snabbt på att hon helt försvann från sociala medier kort efter Bens kärleksbesked. Dagen därpå berättade hon hur det kom sig att hon inte uppdaterat något.

Nu ger Diana Baban svar på tal

Och Diana Babans följare har onekligen svårt att släppa hela Ben Mitkus-grejen.

När hon satte sig ner för att ha frågestund på Youtube dök det nämligen upp en fråga om hans ex-flickvänner Nicci Hernestig och My Karlberg, som Diana setts umgås med på senaste tiden.

– Det var någon som skrev det, att "det är väldigt konstigt att du har börjat hängt med Nicci och My nu. Och jag och Nicci, vi sågs på ett event där det var hundra andra tjejer. Vi satt vid samma bord och tog en bild tillsammans. Så vi hänger ju liksom inte. Men om vi skulle göra det, vem fan bryr sig?, säger Diana i videon.

Diana Baban: "Vi hade väldigt kul förra helgen"

Att hon börjat umgås mer med My Karlberg anser Diana däremot inte är så konstigt, de var nämligen goda vänner redan innan hon och Ben inledde ett förhållande. 

– Vi alla är vuxna nu. Vi är inte små barn som är ute efter drama och som inte kan släppa grejer som har varit, säger Diana Baban i sin video.

Hon och My har dessutom väldigt roligt i varandras sällskap, berättar hon:

– Jag och My har ju väldigt kul när vi är tillsammans, och vi hade väldigt kul förra helgen också, wow. Vi har fått tillbaka kontakten lite.

Kommentera
Kopiera länk
Dela