Söndag 23 Jan
Stockholm

Diana Babans första ord om Ben Mitkus nya kärlek: "Jag dör"

"Det här är varför ni inte har hört något från mig", berättar Diana Baban på sin Instagram
"Det här är varför ni inte har hört något från mig", berättar Diana Baban på sin Instagram. Foto: Instagram/dianababan/benmitkus

Tidigare i veckan dök det upp en romantisk pussbild på Ben Mitkus och en ny tjej – och exflickvännen Diana Babans kanaler ekade tysta. Nu bryter hon tystnaden och berättar om hur hon mår.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit många vändor fram och tillbaka för realitydrottningen Diana Baban och Youtubern Ben Mitkussom efter nästan tre år tillsammans valde att gå skilda vägar i slutet på september 2021.

I ett känslosamt inlägg på Instagram skrev hon att det var Ben som initierat uppbrottet då han upplevt att deras relation blivit mer vänskaplig än romantisk.

Sedan dess har bägge två har kommenterat uppbrottet i sociala medier. I en video på Youtube har Ben beskyllt Diana för att inte kunna hantera hans adhd-diagnos – något hon i sin tur har nekat till.

Diana Baban och Ben Mitkus var ett par i lite mindre än tre år. Foto: Instagram/dianababan/benmitkus

Ben Mitkus kärleksbesked - här är hans nya tjej

Och i vad som för följarna kom som en blixt från klar himmel gick Ben Mitkus ut med ett nytt kärleksbesked tidigare i veckan. Han är kär på nytt! 

I ett inlägg på det kyssande paret med bildtexten "Vi" visade Ben stolt upp sin nya kärlek Caroline Johansson. 

Här kan du läsa mer om hur Dianas nära vän Jasmine Gustafsson reagerade på nyheten!

Här är Diana Babans första ord om nyheten

Men Diana Baban då – hur tog hon emot nyheten om att exet skaffat ny tjej? Samma kväll som Ben Mitkus romantiska bild lades upp på Instagram ekade det tyst i Dianas kanaler, vilket gjorde många av henens följare oroliga för hennes mående.

– Jag dör, mina dm har ju absolut kaosat det senaste dygnet, säger Diana Baban, och riktar ett stort tack till alla som hört av sig och undrat hur hon mår.

Foto: Instagram/dianababan

Diana Baban: "Därför har ni inte hört något från mig"

Att hon inte hörts av på sociala medier beror på en enda grej, som inte alls har med expojkvännen att göra. 

– Jag har spa:at, det är därför ni inte har hört något från mig. Jag har chillat livet på spa sen igår vid lunch. Så mig behöver ni absolut inte oroa er för. Jag mår toppen och ska fortsätta ha en otroligt bra dag, säger Diana på Instagram.

Senare samma dag väntades både massage och pedikyr – och det verkar onekligen som att Diana Baban tagit beskedet med ro. Hör hennes första ord om händelsen i videospelaren ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela