Nu vänder sig Bianca Ingrosso till Instagram för att ventilera
Nu vänder sig Bianca Ingrosso till Instagram för att ventilera - Foto: Instagram/biancaingrosso/Stella Pictures

Bianca Ingrossos oro efter händelsen: "Håller på att bli som mamma"

Livet rullar på som det ska för Bianca Ingrosso – eller? På sin Instagram delar hon nu med sig av ett oroväckande problem. Håller hon på att förvandlas till mamma Pernilla Wahlgren?


Bianca Ingrosso, 27 har många bollar i luften. Hon jonglerar arbetet med sminkbolaget Caia Cosmetics med tv-inspelningar, vloggande och hundpassande – och gör det allt som oftast med bravur.

Men ibland blir det lite för stressigt även för Queen B, och så verkar onekligen vara fallet nu.

Foto: Stella Pictures

Nu delar Bianca Ingrosso med sig av problemet

Flera dagar i rad har det nämligen dykt upp stressade klipp på hennes Instagram där hon konstaterar att hon kommer bli sen till dagens åtaganden. 

Nu börjar problemet växa sig så stort att Bianca Ingrosso är orolig hur hon ska klara av att ha barn, när hon inte ens kan göra sig själv klar på utsatt tid. 

"På väg till en plåtning nu och såklart så är jag fucking sen, även fast jag gick upp klockan 07.00 för att INTE bli sen...", skriver Bianca på Instagram.

Bianca Ingrosso: "Förvandlas mer och mer till min mamma"

Och Bianca Ingrosso är ju inte den enda i familjen som har en tidsoptimistisk ådra. Hennes mamma Pernilla Wahlgren, 54, beskylls ofta för att hon är sen – och hennes dotter har många gånger stämt in i den kören.

Men under fredagen konstaterar Bianca Ingrosso att hon minsann håller på att bli som sin kära mor.

Foto: Instagram/biancaingrosso

"Jag förvandlas mer och mer till min mamma... Hur fan ska jag klara av att hantera barn när jag inte ens kan hantera mig själv?", avslutar Bianca storyuppdateringen. 

Men hallå där, att förvandlas till Pernilla Wahlgren låter väl som en dröm?!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!