Torsdag 26 Maj
Stockholm

Hanna Friberg: "Paow anklagade mig för att ha..."

Hanna Friberg
Hanna menar att det egentligen inte hänt någonting allvarligt mellan henne och Paow. Foto: Instagram

Det är få som undgått konflikten mellan Hanna Friberg, Paow och Klara Elvgren. Men fortfarande är det många följare som undrar vad det egentligen var som hände.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Klara Elvgren och Hanna Friberg befinner sig i skrivande stund på en drömmig resa borta i Tulum, Mexiko. Tjejerna har varit flitiga med att uppdatera sina följare om sin vardag innehållandes vackra miljöer, lyxiga restauranger, färgglada drinkar, sol, bad och palmer. 

Tydligen ska resan ha varit så pass bra för tjejerna att de är sugna på att åka tillbaka redan i mars – om pandemin tillåter. Detta berättade Hanna i en Q/A som hon släppte i veckan. 

Hon hade bett sina följare att ställa frågor om resan – men det var i vanlig ordning en fråga som kommit upp fler än en gång...

Nämligen vad som hänt mellan Hanna och Paow. Detta då tjejerna tycks ha hamnat i någon form av konflikt tidigare. Paow befinner sig just nu också i Tulum.

Och denna gång valde Hanna att svara en gång för alla. 

Hanna Friberg. Bildkälla: Youtube

– Det är många som frågat om Kattpaow och vad det är som hänt där. Och jag förstår egentligen inte, det är ju ingenting som hänt. Hon sa att hon inte visste vem jag var. Eller så här, hon skrev och anklagade mig för att ha ljugit över att ha haft en stor blogg som jag tjänade pengar på när jag gick i gymnasiet. 

– Då svarade jag väl egentligen bara nemen gud det här stämmer ju inte och att jag hade en stor blogg. Det är typ det enda. Sen vet jag inte riktigt vad som hänt efter det. Jag har ju sett att Paow gör narr av mig på sina stories men jag kunde inte bry mig mindre, berättar Hanna och går vidare med sin frågestund. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela