Lördag 21 Maj
Stockholm

Antonija Mandirs känga till Youtubekollegan – efter obekväma situationen

Nu berättar Antonija Mandir om det obekväma ögonblicket på Instagram
Nu berättar Antonija Mandir om det obekväma ögonblicket på Instagram. Foto: Instagram/aantonijamandir

När Antonija Mandir mådde som allra sämst blev hon riktigt illa bemött av en annan kvinnlig Youtuber. Nu berättar hon om händelsen hon "aldrig kommer glömma" på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Antonija Mandir, 26, är en omåttligt populär influenser som följs av hundratusentals. Hon kilar stadigt med den forne Temptation Island-profilen Oliver Hunt, och paret ser ut att trivas riktigt bra i varandras sällskap.

Och den som följer Antonija i sociala medier har nog inte kunnat undgå att hon spenderat en hel del tid med influensern Diana Baban den senaste tiden. 

Diana blev plötsligt dumpad av expojkvännen Ben Mitkus i september 2021 – och under den jobbigaste perioden var Antonija en av de som stöttade henne mest.

Foto: Instagram/dianababan/aantonijamandir

Antonija Mandirs okända bråk med Diana Baban

För många följare kom det därför som en chock när Diana berättade att hon och Antonija minsann haft en dold dispyt tidigare. 

"Vi var väl aldrig riktigt ovänner och har inte riktigt bråkat heller. Men det var ju en grej förra sommaren på kurragömman vi båda var med i", berättar Diana i en frågestund på Instagram.

Här kan du läsa mer om vad som egentligen hände mellan Antonija och Diana!

Antonija: "Hon körde upp en kamera i mitt ansikte"

Och Diana Baban är visst inte den enda branschkollegan som Antonija Mandir haft ett lite ondare öga till. 

Tidigare i veckan delade hon med sig av bilder från perioder i sitt liv när hon mått riktigt dåligt psykiskt. Ett tillfälle minns hon extra tydligt.

"Kommer ALDRIG glömma när jag var så nedbruten och mådde SÄMST och jag var med en kompis. Vi skulle hem till hennes kompis som dessutom är Youtuber och vi alla skulle bara prata och hänga för jag mådde så otroligt dåligt", berättar Antonija på Instagram.

Men hon hann knappt kliva in genom dörren innan Youtubekollegan gjorde henne riktigt obekväm.

Foto: Instagram/aantonijamandir

"Det FÖRSTA hon gjorde när vi kom dit var att köra upp en kamera i mitt ansikte och hon skulle vlogga när jag kom in genom dörren. Jag har aldrig känt mig så överkörd och osynlig i hela mitt liv", skriver Antonija.

Efter händelsen har hon valt att inte träffa branschkollegan, som förblir hemlig. Vem tror du att hon menar?

Kommentera
Kopiera länk
Dela