Torsdag 2 Dec
Stockholm

Diana Baban avslöjar det dolda bråket med Antonija Mandir

Stämningen har varit sisådär mellan Diana och Antonija sedan sommaren 2020
Stämningen har varit sisådär mellan Diana och Antonija sedan sommaren 2020. Foto: Instagram/dianababan/aantonijamandir

Idag har realityprofilerna Diana Baban och Antonija Mandir en fin relation, men så har det inte alltid varit. Faktum är att de varit i en dold dispyt med varandra sedan sommaren 2020. Nu berättar Diana för första gången vad det var som hände.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit många vändor fram och tillbaka för realitydrottningen Diana Baban och Youtubern Ben Mitkussom efter knappt tre år tillsammans valde att gå skilda vägar i slutet på september.

I ett känslosamt inlägg på Instagram skrev hon att det var Ben som initierat uppbrottet då han upplevt att deras relation blivit mer vänskaplig än romantisk.

Sedan dess har bägge två har kommenterat uppbrottet i sociala medier. I en video på Youtube har Ben beskyllt Diana för att inte kunna hantera hans adhd-diagnos – något hon i sin tur har nekat till.

Foto: Instagram/dianababan

Bemöter känsliga frågan om Antonija Mandir

Men under sina tuffaste perioder får man ju också lära sig vem som finns där i vått och torrt. Och när Diana var nere på botten var Antonija Mandir en person som ställde upp. 

Och det kanske inte var helt givet alla gånger – på Instagram avslöjar nämligen Diana att hon och Antonija haft en pågående dispyt efter en incident som inträffade sommaren 2020.

Nu svarar Diana Baban

Under en frågestund på Instagram fick Diana Baban frågan om hur hon och Antonija Mandir tog upp kontakten igen efter allt som hänt mellan dem. 

""Efter allt som hänt" lät väldigt extremt haha. Men hon skrev till mig när hon såg vad jag gick igenom och jag är otroligt tacksam för det", svarar Diana då.

Foto: Instagram/dianababan

Diana Baban: "Jag valde att ta bort henne"

Men det svaret nöjde sig inte följarna med, som började ösa på med frågor om vilken, eller vilka bråkiga händelser som Diana syftade på. Då tvingades hon ge svar på tal ännu en gång.

"Vi var väl aldrig riktigt ovänner och har inte riktigt bråkat heller. Men det var ju en grej förra sommaren på kurragömman vi båda var med i", skriver Diana Baban och fortsätter:

"Mitt ex gjorde en video angående kurragömman vi var med i och det vart ett jäkla liv och då fick jag ta en del skit för den med, vilket jag tyckte var väldigt oskönt och onödigt, så jag valde att ta bort henne bara."

Vi på Nyheter24 är glada att höra att Diana och Antonija är på god fot idag! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela