Phillipe Cohen skaffade hunden Ted under det senaste uppbrottet från Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen skaffade hunden Ted under det senaste uppbrottet från Bianca Ingrosso - Foto: Stella Pictures/Instagram/flippcohen

Därför är inte Phillipes hund välkommen i Bianca Ingrossos familj

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ser lyckligare ut än någonsin, men allt är minsann inte frid och fröjd i hemmet. Under deras senaste uppbrott köpte Phillipe hunden Ted, och han har inte välkomnats särskilt väl.


Influensern och företagaren Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen, 27, har kilat stadigt under flera års tid, även om deras förhållande kantats av både upp och nedgångar.

I oktober förra året tog de ett stort steg i förhållandet, när Bianca la vantarna på en 300 kvadratmeter stor lägenhet som de ska flytta in i. Innan det är dags att flytta in ska lägenheten renoveras, och tills dess bor paret i Biancas lyxiga, men något mindre lägenhet.

Phillipe Cohen tog steget - under breakupet från Bianca Ingrosso

Men de bor ju inte själva. 

Bianca Ingrosso och hennes mamma Pernilla Wahlgren är mattar till hundarna Dino och Sami, och under det senaste uppbrottet passade Phillipe också på att skaffa en egen hund. 

Den stora, mörkbruna vovven heter Ted och är en blandning mellan labrador och kungspudel, och av Phillipe Cohens Instagram att döma verkar det vara en riktigt trevlig hund.

Bianca Ingrosso: "Inte riktigt välkomnat Ted"

Men på den fronten verkar inte alla vara lika överens.

I en intervju med Amelia berättar nämligen Bianca Ingrosso att Phillipes pälskling har svårt att accepteras i familjen. Och det beror inte egentligen på Ted, utan de andra håriga familjemedlemmarna.

– Ted är jättesnäll och väluppfostrad. Mina hundar är inte lika väluppfostrade och har inte riktigt välkomnat Ted in i familjen, så det är mycket skall där hemma, säger Bianca Ingrosso.

Där ser man! Vi får hoppas att det ordnar upp sig på hundfronten med tiden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!