Bianca Ingrosso har närmare 400 000 prenumeranter på Youtube
Bianca Ingrosso har närmare 400 000 prenumeranter på Youtube - Foto: Stella Pictures

Därför har Bianca Ingrosso slutat lägga upp videos på Youtube

Att influenserdrottningen Bianca Ingrosso lyser med sin frånvaro på Youtube hör inte till vanligheterna, och nu har följarna börjat bli oroliga. Nu berättar Bianca vad hennes tystnad beror på – och det är inte alls som man kan tro.


Bianca Ingrosso, 27 har många bollar i luften. Hon jonglerar arbetet med sminkbolaget Caia Cosmetics med tv-inspelningar, vloggande och hundpassande – och gör det allt som oftast med bravur.

Men ibland blir det lite för stressigt även för Queen B, och mer om det berättade hon på sin story i förra veckan. 

Mitt i stressande och jäktande mellan sina olika arbetsplatser fastslog Bianca Ingrosso att hon håller på att förvandlas till sin mamma.

Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrossos frånvaro på Youtube får följarna att undra

Den uppmärksamme följaren har nog lagt märke till att Bianca Ingrosso har varit inaktiv på Youtube sedan den 11 januari i år. Det hör till ovanligheterna att hon inte lägger upp videos varje vecka – och nu har hennes frånvaro fått följarna att börja undra vart hon tagit vägen.

Men den här gången är det inte tidsbristen som sätter käpper i Youtube-hjulet. På sin Instagram berättar Bianca under söndagen att det är ett högst aktivt beslut att inte lägga upp videos just nu.

"Många frågor i dm om att jag slutat med Youtube. Hehe älskar er och att ni saknar en video", skriver Bianca Ingrosso och fortsätter:

"Tyvärr är jag inte bekväm just nu att prata om någonting, vara framför en kamera eller ens vara mig själv på sociala medier & Youtube. Är bara en period så det kommer säkert gå över snarast. Men människor & media skrämmer mig mer just nu så håller mig lite undan för mitt eget välmående."

Foto: Instagram/biancaingrosso

I förra veckan uppdagades det att Bianca Ingrosso burit en äkta päls – något hon själv ansåg var osannolikt, och i sådant fall oavsiktligt. 

Om det är den händelsen som fått Bianca att ta avstånd från Youtube, eller något helt annat, förblir okänt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!