Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer har varit ett par i ett år
Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer har varit ett par i ett år - Foto: Stella Pictures/Instagram/pernillawahlgren

Nu rasar följarna på Christian Bauer: "Dålig förebild"

När Pernilla Wahlgrens följare är på krigsstigen kommer ingen undan, inte ens hennes pojkvän Christian Bauer. I kommentarsfältet på hennes senaste Instagrambild går de hårt åt hans val av kläder.


Det har gått drygt ett år sedan realitydrottningen Pernilla Wahlgren, 54, fann kärleken i sin Christian Bauer, efter många år som singel.

Hon delar flitigt med sig av bilder från parets gemensamma vardag på sociala medier, och av allt att döma verkar turturduvorna leva ett händelserikt liv. 

Pernilla Wahlgren och Christian firade ett år som par

I februari firade Pernilla och Christian ett år som par, vilket firades med middag på Hotel Diplomat, platsen där allt började i februari 2021. 

"Livet ändå. Tänk så bra det blev", skriver Pernilla i bildtexten på den romantiska bilden, som överösts av kärlek och lyckönskningar.

Följarnas känga mot Christian Bauer – efter restaurangbilden

Men bara någon dag senare delade Pernilla Wahlgren med sig av en ny bild på pojkvännen, och den mottogs betydligt sämre. Bilden föreställer hela familjen Wahlgren-Ingrosso som äter söndagsmiddag på en restaurang i centrala Stockholm. 

"Det låter väl inte särskilt provocerande?", tänker kanske du. Men faktum är att en detalj i Christian Bauers utstyrsel gjorde följarna ruggigt upprörda – nämligen hans keps.

Pernillas följare är nämligen rörande överens om att man minsann inte bär huvudbonad när man är på restaurang, och var inte sena med att påpeka det. 

Pernilla Wahlgrens följare rasar: "Big NO"

Så här lyder några av kommentarerna på Pernilla Wahlgrens bild:

"Keps/mössa på restaurang? Big NO"

"Dålig förebild med keps på inomhus!!!"

"Herrar tar av huvudbonad när man går in!"

Varken Pernilla Wahlgren eller Christian Bauer har bemött följarnas irritation. Vad tycker du – är det verkligen så farligt att ha mössa på sig inomhus?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!