Elin Härkönen och Paolo Roberto var ett par fram till maj 2020
Elin Härkönen och Paolo Roberto var ett par fram till maj 2020 - Foto: Instagram/breakitandyouwillmakeit/Claudio Bresciani/TT

Elin Härkönens syrliga svar – efter kommentaren om Paolo Roberto

Det har gått snart två år sedan Elin Härkönen bröt upp med Paolo Roberto, efter att han erkänt sig skyldig till att köpt sex. Men det finns fortfarande människor som förknippar henne med exet – och under tisdagen fick hon nog.


I maj 2020 greps Paolo Roberto, 53, i en polisrazzia i centrala Stockholm, misstänkt för att ha köpt sex. Kort därpå erkände han brottet i en omtalad intervju med TV4. 

En förundersökning om oaktsam våldtäkt inleddes efter gripandet, men denna lades ner och Paolo fick till slut ett strafföreläggande för sexköpet, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om

Elin Härkönen avslutade relationen med Paolo Roberto – efter sexköpet

Paolo Robertos flickvän vid tidpunkten var träningsprofilen Elin Härkönen, 27, som avslutade relationen med honom efter gripandet. Ett år efter sexköpsskandalen bröt Elin kontakten med Paolo helt, och förklarade agerandet i ett inlägg på Instagram:

"Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn och som vägrar lära sig av sina misstag", skrev Elin Härkönen.

"Vem skulle du varit?"

Idag är Elin Härkönen tillsammans med boxaren Anthony Yigit, som liksom henne själv medverkade i det utmanande träningsprogrammet "Elitstyrkans hemligheter" 2021. 

Av hennes sociala medier att döma verkar Elin vara lyckligare än någonsin, men en del personer verkar ändå ha svårt att släppa hennes koppling till Paolo. Och för ett tag sedan fick hon en bitsk kommentar från en följare, som hon inte lät gå obemärkt förbi.

"Vem hade du varit utan Paolo", skrev personen i Elin Härkönens kommentarsfält – och fick snabbt svar på tal.

Foto: Instagram/breakitandyouwillmakeit

"Elitidrottare sedan 12 års ålder, svensk mästare, nordisk mästare, överlevde bruten nacke, tränare för Australiens Landslag, Europamästare x2, Representerat Sverige på VM x antal gånger, utnämnd till årets förebild, personlig tränar som hjälper människor må bra, startat 3 egna företag... En person som älskar att hjälpa andra människor med sin kunskap, egna erfarenheter och lärdomar. Vem är du?", svarade Elin Härkönen kaxigt på den syrliga kommentaren.

Nu hyllas Elin Härkönen av andra kändisar

Kändisparet Camilla Läckberg och Simon Sköld var snabba med att dela Elin Härkönens svar på sina Instagramkonton.

"Dööör...! Buuuurn....", skrev Camilla Läckberg, följt av skrattade emojis.

"Du är en förebild", skrev Simon Sköld.

Det dröjde inte länge innan pojkvännen Anthony gjorde detsamma.

"Hon duckar den och kontrar med en vänsterkrok", skriver han på Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!