- Foto: Instagram/thegunilla/who_is_erikapersson

Därför gillar Erika Persson att vara känd i Sverige

Tack vare sin mamma har Erika Persson blivit ett välkänt realityansikte i Sverige – och det är inte henne emot. Nu berättar hon mer om känslorna kring kändisskapet.


Livet rullar på för den forna Hollywoodfrun Gunilla Persson63, och hennes dotter Erika Persson, 19, som är bosatta i Los Angeles tillsammans Gunillas mamma Iris, 95.

Och på senare dagar har Erika Persson engagerat som aldrig förr i sociala medier. Inte minst i januari i år, när hon gick ut med sitt nya projekt på Instagram. 

Tillsammans med en vän håller hon på att skriva en sexmanual som riktar sig mot män.

"Då det är så liten procent kvinnor som får orgasm när de har sex med män så väljer vi nu att skriva en sexmanual. Det ska täcka allt ifrån förspel till hur man pratar med sin partner om vad man gillar och inte gillar", skrev Erika på Instagram.

Mer om den kan du läsa här.

Erika Persson: "Det är en helt annan värld"

Vid sidan av skrivandet av sexmanualen är Erika Persson en framstående student på Pitzer College, där hon studerar sociologi, medievetenskap och globala studier.

Och ja, faktum är att Erika lever sitt liv som vilken tonåring som helst i Los Angeles, där hennes mamma inte alls är välkänd på samma sätt som i Sverige.

Av den anledningen tycker Erika Persson att det är rätt trevligt med kändisskapet hon får uppleva när de är här på besök.

– Det är en helt annan värld, för min vanliga vardag är inte alls så. Det är lite chockerande först för att det är en sådan stor kontrast mot mitt liv här. Men visst, det är coolt att få uppleva det när jag är hemma i Sverige, säger hon i en intervju med Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.