Måndag 27 Jun
Stockholm

Därför ljög Johanna Nordström för sin pojkvän: “Så packad att det snurrar”

Efter en vild kväll i Visby råkade Johanna Nordström enligt sig själv göra bort sig – därför vågade hon inte berätta sanningen för sin pojkvän.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Komikern Johanna Nordström, 26, har nyligen avslöjat sin tidigare hemliga kärleksrelation med Adam Smedberg, 23. 

Relationen verkar utvecklas mer och mer, och förra veckan åkte paret till Visby tillsammans med Adams familj och släkt. 

Hetsigt drickande

Johanna Nordström berättar i det senaste avsnittet av podcasten “Ursäkta”, som hon driver tillsammans med komikern Edvin Törnblom, 25, att hon under en kväll blev väldigt berusad.

Eftersom restriktionerna enbart tillät restauranger att ha öppet till klockan elva på kvällen blev det ett hetsigt drickande för komikern. Hon beskriver hur sällskapet går till olika ställen och häver i sig alkohol i stressen av att de snart stänger. 

Efteråt går de hem till Adam Smedbergs föräldrar, varpå Johanna Nordström känner sig lite väl rund om fötterna.

– Nu är jag så packad att det snurrar i mitt huvud, berättar hon i podden.

Foto: Instagram/Johanna Nordström

Johanna Nordström skäms inför Adam Smedbergs mamma

När paret väl ska gå och lägga sig behöver de ta tre två trappor ner till sovrummet – men det går inte helt smärtfritt. Johanna Nordström somnar nämligen, gående i trappen!

Hon berättar att hon, full och trött, slumrar till och glider ner för trappen på ryggen. Pojkvännen Adam och hans mamma börjar gapskratta åt synen och Johanna Nordström beskriver hur hon skämdes ihjäl. 

När Adam Smedberg frågar vad som hände och hon berättar att hon “slumrade till” reagerar han starkt på den udda händelsen. Johanna Nordström rättar sig då istället till att hon “snubblade till”, eftersom hon skäms för mycket för att tala om sanningen inför Adams mamma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.